Alverde pakovanja za kosu

23. 02. 2021.

Byphasse kupke

14. 03. 2021.

Alverde kupke

12. 03. 2021.

Ako pratite blogove godinama, možda se sećate da se tada pisalo o svemu – svidi vam se olovka za usne, evo zasebnog teksta sa utiscima. Kupka od 100 dinara predivnog mirisa, nikakav problem, pišem recenziju odmah! Onda su recenzije krenule da se fokusiraju na “zanimljivije” proizvode i mnogi utisci ostali su nenapisani. Zato sam rešila da vam u naredna 2 teksta kažem nešto više o kupkama kojima se stalno vraćam i koje zaslužuju vašu pažnju. Danas je red došao na Alverde kupke

Alverde kupke dolaze u pakovanjima od 250 i 300ml i koštaju od 200-250 dinara. U ponudi imaju više od 5 mirisa i stalno se pojavljuju novi mirisi, ali i teksture. Sastav je prirodan sa organskim sirovinama i svi njihovi proizvodi su pogodni za vegane. Kupujem ih godinama, mada me neke isušuju, pa im se ne vraćam tokom cele godine. Danas ću vam pisati o 5 različitih kupki koje su u njihovoj standardnoj ponudi. 

Alverde kremasta kupka sa mirisom kokosa je jedina kremasta kupka u njihovoj ponudi. Bele je boje ima specifičan miris kokosa, karakterističan za sve njihove “kokos” proizvode. Nije previše sladak, a kako ja više volim slatke, “vanilaste” mirise, ne kupujem ovu kupku često, mada je se uželim s vremena na vreme. Troši se brže od ostalih.

Nana i bergamot kupku mnogi nazivaju “limun” kupkom. U pitanju je gelasta kupka koja ima osvežavajuć miris koji meni prija, pogotovo ujutru. Ipak, kada je dugo koristim, miris postane previše intenzivan i podseća me na osveživače za automobile, tako da je najčešće ne koristim dugo u kontinuitetu. Nju kupujem samo tokom toplih meseci, jer mi zimi isuši kožu. 

Mango i smokva kupku otkrila sam zahvaljujući vašim preporukama i obožavam je! Ona mi je verovatno favorit broj 1 među svim mirisima koje sam probala. Jedina dolazi u pakovanju od 300ml. Nisam primetila da mi isušuje kožu i ne znam koliko sam pakovanja do sada potrošila. Jedan od najlepših mirisa među svim kupkama! Ogromna preporuka! 

Alverde gel za tuširanje sa grejpfrutom i bambusom mi je još jedan od omiljenih mirisa. Priznajem da mi više prija tokom toplijih meseci, mada za razliku od begamot kupke, nisam primetila da mi isušuje kožu. Miris je takođe prijatniji i ne guši i mene podseća na sveže ceđene sokove i obožavam da je koristim ujutru. Preporuka i za nju!

I za kraj, favorit odmah nakon mango i smokva kupke jeste Alverde gel za tuširanje sa maslinom i aloe verom! Obožavam njen miris i generalno sve što miriše na maslinu! Ne isušuje mi kožu, miriše na more i citruse! Još jedna kupka kojoj se stalno vraćam i kojoj se uvek obradujem kada je pomirišem!

Koje kupke vi volite i kojima se vraćate stalno?

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.