UPDATE: Zoja Zec tonik za lice

19. 12. 2016.

Pokloni za Novu Godinu

24. 12. 2016.

Ingrid Lash Artiste Total Effect maskara

22. 12. 2016.

U vreme kada sam se prvi put susrela sa Ingrid Lash Artiste Total Effect maskarom, na Kiko sajtu su mi “u korpi” stajale 3 Endless Sky maskare. Nisam verovala da ću pronaći maskaru koja mi odgovara koliko mi odgovara ta maskara, pa sam spremala zalihe iste. Srećom, prevarila sam se!

Ingrid Lash Artiste Total Effect maskara je baš ono što joj i ime kaže – “total effect”. Produžava trepavice, daje im volumen i “podiže ih”. Nije vodootporna, ali se ne kruni, niti ostavlja crni trag na donjem kapku. Takođe iznenađujuće dobro drži trepavice podignutim i uvijenim!

Ono što se meni najviše sviđa kod ove maskare je način na koji mi razdvaja trepavice. Ne izgledaju slepljeno, ali ni previše prirodno, tako da je možete koristiti i kao dnevnu maskaru, a sa drugim slojem pretvara trepavice u malo dramatičnije i večernje.

Četkica ove maskare je gusta, spiralna, kupastog oblika i nešto veća od klasičnih četkica (ali je manja od Kiko maskare, pa meni nije bilo potrebno vreme da se naviknem na nju). Stoper odlično zadržava višak proizvoda i ova maskara mi nikada nije slepila trepavice. Cena joj je oko 400 dinara i možete je naručiti sa sajta njihovog uvoznika ili je pronaći u parfimerijama sa ovog spiska.

Iskreno sam presrećna što sam pronašla lakše dostupnu, povoljniju i bolju zamenu za Kikovu limitiranu maskaru. Još jedan Ingrid proizvod koji je premašio moja očekivanja! Pisali smo vam već o nekoliko proizvoda ove kompanije. Njihove recenzije možete pročitati ovde.

Kako vam se čini Ingrid Lash Artiste Total Effect maskara? Koju maskaru trenutno koristite?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.