Balea piling za usne sa kokosom

24. 06. 2021.

Zaza Aromatherapy – Aloha! piling i suvo ulje

11. 07. 2021.

Alverde kokos kolekcija za kosu

25. 06. 2021.

Od kad znam za sebe fan sam kokosa u svim oblicima, a od kada je tokom srednjoškolskih dana krenula moja opsednutost kozmetičkim proizvodima, najčešće sam birala upravo one sa mirisom kokosa. Otuda i Alverde kokos kolekcija za kosu nije mogla da bude “preskočena”. 

U kolekciji se nalaze 3 proizvoda – šampon, balzam, kao i pakovanje. Namenjeni su suvoj i oštećenoj kosi. Ne sadrže silikone i pogodni su za vegane. Šampon i balzam imaju po 200ml, dok pakovanje dolazi u bočici od 150ml (mada se može pronaći i u kesicama za jednokratnu upotrebu, koje, ukoliko se ne varam, imaju po 15ml). U šamponu nema alkohola u sastavu, dok se u pakovanju i balzamu nalaze visoko na listi. 

O šamponu neću trošiti previše reči, imajući u vidu da je završio u nefavoritima 2020. godine. Mastio mi je kosu, mrsio mi je kosu i potrošila sam ga za najviše 10 pranja. Pre mislim da je bilo 7. Nikako mi nije prijao i ukoliko imate kosu kao što je moja, tanku, sklonu mršenju i mašćenju nisam sigurna da je ovaj šampon dobar izbor. 

Sa druge strane balzam i pakovanje za kosu su me oduševili. Omekšavaju kosu i pomažu da se kosa lakše raščešlja. Ne slepljuju je, što je pogotovo važno ukoliko imate tanku kosu. Takođe kosa je veoma sjajna i uz to i “na oko” i na dodir deluje zdravo. Nije potrebna ni velika količina proizvoda, tako da se ni balzam ni pakovanje neće potrošiti brzo. Nisam primetila neku značjnu razliku između balzama i pakovanja, nekad mi se više sviđa jedan, nekad drugi proizvod, ali sada da me pitate zašto – nisam sigurna :) 

Cena sva 3 proizvoda je oko 250 dinara i najiskrenije balzam i pakovanje su možda i najbolji proizvodi u tom cenovnom rangu koje sam probala! Sigurno ću im se vratiti ponovo, pogotovo imajući u vidu da im je pakovanje nedavno redizajnirano i mnogo je lepše :D 

Da li ste probali Alverde kokos kolekciju za kosu i kakvi su vaši utisci?


Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.