Decembarski favoriti 2016

30. 12. 2016.

Vichy Dercos šampon protiv peruti (koji stvarno radi)

05. 01. 2017.

Nekozmetički favoriti 2016

31. 12. 2016.

Poslednji tekst u ovoj godini rešile smo da posvetimo još jednim favoritima – ovoga puta nekozmetičkim favoritima. Favorite godine, kada su u pitanju preparativa i dekorativa videćete u januaru, a do tada ćemo vas ostaviti da uživate u svim onim malim i velikim “sitnicama” koje su nama ulepšale 2016. godinu! Nekozmetički favoriti, nama prvi, posebno su nam dragi, pa se nadamo da će se i vama svideti!

Izložba posvećena Mihajlu Pupinu

Ne mogu da opišem koliko sam oduševljena ovom izložbom! Nažalost ova izložba je zavšena, ali je deo izložbe preseljen u Narodni Muzej u Nišu, pa ako imate prilike da je posetite obavezno to uradite! Malo detaljnije o ovoj izložbi koja je punih 15 meseci punila Istorijski Muzej Srbije, pisale smo vam ovde.

Fotografija preuzeta sa Google Images

Akcija “Ne prljaj. Nemaš izgovor”

Mislim da je sam naziv ove akcije dovoljno rekao sve! Detaljnije saznajte na njihovoj Facebook stranici.

Akcija “Čepom do osmeha”

Veoma ponosno mogu da kažem da smo i Milica i ja, kao i većina naših prijatelja uz ovu akciju od samog početka! Ne znam kako jednostavnije pomoći deci kojoj je pomoć zaista potrebna! Akcija “Čepom do osmeha” sakupljanjem i reciklažom plastičnih zatvarača pomaže deci sa hendikepom. Detaljnije o ovoj akciji možete saznati na njihovoj Facebook stranici ili nam pišite u komentarima!

Neko te voli, vozi pažljivo!

Natpis koji smo ove godine mogli da viđamo na auto-putu. Mene je ova akcija zaista oduševila i nadam se da će ostati i u narednoj godini! Svaka čast za JP Putevi Srbije!

Fotografija preuzeta sa Google Images

Ova fotografija.

Fotografija preuzeta sa Google Images

Knjiga “Memoari jedne Gejše”

Potpuno oduševljenje! Jednostavno morate da je pročitate!

Dear Diary sveščice

Šta više reći o njima?! Obožavamo ih, pisale smo vam već o njima ovde i ovde! Maja u ponudi ima na desetine najrazličitijih dezena sveščica i ako se odlučite samo za jednu, svaka vam čast! Čak i ako ne uspete da se odlučite za neku koju je već napravila, ne brinite, pošto se možete dogovoriti sa njom da napravi potpuno unikatnu sveščicu samo za vas! Obavezno pogledajte njen Instagram i Facebook profil

Hvala Maji na fotografiji :)

Unroll.me

Ovaj sajt će vas na izuzetno jednostavan način rešiti svih onih neželjenih mailova od raznoraznih prodavnica, blogova, kompanija, na koje ne znate kada ste se prijavili, a jeste! Detaljnije smo vam pisale o ovom sajtu ovde.

iRing

O ovom mališanu smo vam pisale već dva puta. U zasebnoj recenziji i u predlozima poklona za Novu Godinu! Nekozmetički favoriti su definitivno još jedno mesto na našem blogu gde smo morale da ga spomenemo! Bez daljeg duženja trk kod njih na Facebook stranicu!

Gaze website

Otkrila sam ga tek pre par meseci, ali nisam mogla da ga ne spomenem ovde! Sajt “Gaze” vam omogućava da gledate film “zajedno” sa osobom koja nije pored vas. Da da, znam da zvuči ludo, ali ovo je ipak 2016. godina! Sve što je potrebno je da imate istu kopiju filma na vašim kompijuterima! Na samom sajtu postoji veoma jednostavno uputstvo šta dalje treba da uradite! Nema na čemu :)

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Već znate da sam ja veliki fan HP sveta! Od novog filma nisam imala nikakva očekivanja, nisam čak ni trailer pogledala, ali kada sam izašla iz bioskopa bila sam bez reči koliko me je oduševio! Ukoliko ne volite HP, znajte da ovaj film nema nikakve veze sa njim, magičniji je i bolje snimljen (sa boljom glumom, muzikom, efektima) od cele HP serije filmova zajedno! Obavezno ga preporučujem u 3D-u, iako nisam ljubitelj 3D filmova. J.K. Rowling je još jednom dokazala da je njena mašta nestvarno dobra!

Kloopko

Ovog sklupčanog mališana već ste videli na blogu kao predlog poklona za Novu Godinu. Još nisam čula da je neko ostao ravnodušan na njih! A tek #Kloopče za klince <3! Ja sam potpuno oduševljena! Skoknite kod njih na Facebook stranicu ili Instagram i odaberite Kloopko koji će krasiti vaš dom!

Hvala Ireni na fotografiji :)

Pariz

Pariz je favorit mog života, ne samo ove godine, ali pošto sam dosta vremena u 2016. godini provela u njemu, nikako nije mogao da izostane sa ove liste! Grad Luvra i Versaja, Ajfelove kule i Trijumfalne kapije, prelepih krovića i skladnih fasada. Grad širokih bulevara i skrivenih uličica, prelepih parkova i glamuroznih komercijalnih centara! Potrudite se da ga posetite bar jednom i verujte mi na reč, ostaćete oduševljeni do kraja života!

Nekozmetički favoriti 2016. godine su gotovi i nadamo se da ste izdržali do kraja! Obavezno nam javite kakvi su vaši utisci kada je (skoro) prošla godina u pitanju! Šta je to ostavilo najveći utisak na vas?

Želimo vam najsrećniju 2017. godinu!

2 comments

  1. Kako dobar naslov posta. Ovo mi se jako sviđa što su to pisali na autoputu, to bi trebali uvijek i svugdje pisati.
    A i ova djevojka što protestira hahah :)
    Sve u svemu, post mi se jako sviđa i vidim da je tu bilo dosta lijepih akcija, ma super :)

    myfirsttextvm.blogspot.ba

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.