Povratak crnog karmina

03. 12. 2015.

Alverde sprej za lakše raščešljavanje kose

09. 12. 2015.

KIKO 497 Pearly Indian Violet

06. 12. 2015.

Verovatno najpoznatiji Kiko lak iz njihove stalne postavke je upravo nijansa 497 Pearly Indian Violet, o kojoj ću vam danas pisati. Do ovog laka bilo je teško doći, pošto je često rasprodat pa je potrebno čekati nekoliko dana da stigne. Upoređuju ga sa Chanel Taboo lakom za nokte, a kada uzmemo u obzir da košta 10x manje, nije ni čudo što ga skoro nikada nema na policama.

Kiko 497 vrlo je zanimljive boje, koju je teško opisati, a još teže slikati. U pitanju je tamna, ljubičasta boja koja pomalo vuče na bordo. Pored toga, u sebi sadrži i veoma sitne šljokice, koje su kao prah, bordo, plave, indigo, ljubičaste i jedva primetno zlatne. Ovaj lak nije jedan od onih lakova za koje vam je potrebno nekoliko slojeva kako biste izvukli četiri šljokice iz njega, nego su one u ovom laku prosto deo boje i samim tim se ravnomerno nanose po celoj površini nokta. Nijansa ovog laka idealna je za jesen i zimu.

Kiko 497 lak za nokte

Bočica sadrži 11ml laka. Četkica je normalne širine i ravno je sečena. Lako se nanosi i ravnomerno razmazuje. Potrebna su dva sloja kako bi se dobila nijansa iz bočice. Ne boji nokatnu ploču. Suši se dosta brzo, za svega nekoliko minuta. Nema visok sjaj, pa preporučujem neki nadlak, kako bi se njegova boja i šljokice što bolje videli. Trajnost na noktima mu je odlična i na mojim obično bude idealan 5-7 dana.

Kiko još uvek nema prodavnicu kod nas, ali preko njihovog zvaničnog sajta možete poručiti njihovu kozmetiku, pošto dostavljaju u Srbiju. Cena ovog laka je 3,90€, ali se često može naći na popustima kada cenu spuste i na 1€.

Da li ste do sada koristile Kiko lakove za nokte? Koja je vaša omiljena nijansa?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.