Balea FUSS krema za stopala

04. 03. 2017.

Uskršnja jaja obojena šlagom

13. 04. 2017.

Revlon Ultra HD Matte Lipcolor

01. 04. 2017.
Beauty Bang Theory - Balea FUSS krema za stopala
Revlon Ultra HD Matte Lipcolor

Kada na proizvodu na usne piše da je mat, ja to veoma ozbiljno shvatam! Pre par godina kada su se mat karmini pojavili na tržištu po prvi put, mat je zaista značilo mat, a danas…pa i ne baš. To je bio i glavni razlog zašto sam dugo zaobilazila Revlon Ultra HD Matte Lipcolor karmine, ali i druge proizvode ove vrste.

Revlon Ultra HD Matte Lipcolor karmini dolaze u mat pakovanjima sa oko 6ml proizvoda. Kod nas je dostupno 7 različitih nijansi, a mi smo se odlučile za najsvetliju i najtamniju nijansu. Obe mirišu veoma slatko, ali se miris ne zadržava. Nanose se sunđerićem karakterističnim za sjajeve, koji je pljosnat i samo blago zaobljen na vrhu. ODLIČNE su pigmentacije i boja iz pakovanja se dobija nanošenjem samo jednog sloja. Razmazuju se veoma lako i ravnomerno!

Najsvetlija nijansa, koja se može pronaći kod nas, je 630 – Seduction. U pitanju je kajsijasto-nude nijansa. Nešto hladnija i sa više braon pigmenta, nego na fotografiji ispod. Plašila sam se da će da učini da mi celo lice izgleda “isprano”, međutim to se zaista nije desilo. Krajnje neočekivano, moram da priznam da mi je nijansa 630 favorit, jer se izuzetno lako nanosi i odlična je i za dnevnu šminku i za večernju!

Sa druge strane najtamnija nijansa jeste 610 Addiction. Nju je bilo baš teško slikati. Boja je identična boji proizvoda u pakovanju, dok na fotografiji usnana izgleda nešto svetlije i “drečavije” što zaista nije slučaj uživo. Tamna, ali “mirna” ljubičasta nijansa, definitivno će biti statement vaše šminke. Ukoliko karmine delite po “sezonama” rekla bih da ovaj definitivno pripada zimskim ili jesenjim karminima, ali ukoliko ih, kao ja, delite po raspoloženju, onda je Addiction uvek idealan

Kao što vidite, na fotografijama usana iznad, Revlon Ultra HD Matte Lipcolor karmini izgledaju sjajno. Potrebno im je nešto više vremena nego klasičnim mat karminima da postanu mat. A ni tada nisu potpuno mat već polu-mat. Kao što sam vam rekla u uvodu, ja takvo igranje mojim srcem teško opraštam, ali ovoga puta sam morala, a evo i zašto.

Pre svega obe nijanse, kao i njihova pigmentacija su me potpuno oduševile. Trajnost na usnama im je identična kao i klasičnim mat karminima. Tamniji će preživeti i piće i kokice i picu, dok ćete svetliju nijansu morati da popravite nakon “ozbiljnijeg” jela. Izuzetno su prijatni na usnama. Imaju tečno-penastu strukturu, koja stalno hidrira usne, ni najmanje ih ne isušuje, niti stvara osećaj zategnutih usana. Nakon par sati postaju potpuno mat. Imaju i jednu manu, a to je da ostavljaju trag na slamčicama i čašama, tih prvih nekoliko sati dok se površinski sloj potpuno ne skine i dok ne postanu skroz mat.

Revlon Ultra HD Matte Lipcolor karmine možete kupiti u Lilly prodavnicama ili naručiti preko njihovog sajta. Cena im je oko 1000-1100 dinara.

Da li ste probali Revlon Ultra HD Matte Lipcolor karmine? Kako vam se čine?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.