Februarski favoriti 2017.

02. 03. 2017.

Revlon Ultra HD Matte Lipcolor

01. 04. 2017.

Balea FUSS krema za stopala

04. 03. 2017.
Beauty Bang Theory - februarski favoriti 2017.
Revlon Ultra HD Matte Lipcolor
Beauty Bang Theory - Balea FUSS krema za stopala

Postoji nešto što ja zovem “prokletstvom beauty blogera”. Nisam sigurna da li to “prokletstvo” prati sve ili većinu beauty blogera, ali sam sigurna da za mene i Milicu važi. U principu, “prokletstvo” znači da čak i ako vam se neki proizvod zaaaaista svideo, kada ga potrošite i kada je potrebno opet da ga kupite, bez obzira što vam je baš ta krema baš tog proizvođača savršeno odgovarala, obično kupite isti proizvod, ali drugog proizvođača. Razlog je uvek isti “zbog bloga”. To je slučaj i sa Balea FUSS kremom za stopala o kojoj ćemo vam pisati danas.

U novembru smo vam pisale o VZK za stopala. Krema koja me je oduševila, big time! Onda sam je potrošila (3 pakovanja) i “prokletstvo” je proradilo. Od tada sam probala 4 različite kreme za stopala i evo kako mi se pokazala jedna od njih – Balea FUSS krema za stopala.

Pre svega nemojte da me pitate zašto FUSS, tako piše na pakovanju, a ni Milica ni ja ne znamo nemački, tako da… Proizvođač kaže da je Balea FUSS krema namenjena suvoj koži i odstranjivanju zadebljale kože stopala. Sadrži ureu, alantoin, voćne kiseline, glicerin i eterična ulja. (Google kaže: alantoin umiruje iritiranu kožu, povećava vlažnost i glatkoću kože. Alantoin pomaže uklanjanje izumrlih ostataka sa površine kože i ubrzava rast novog i zdravog tkiva.)

Balea FUSS krema je još jedna Balea krema (nakon Balea Urea kreme), koja jednostavno nikako ne odgovara mojim stopalima. Možda mi odgovara čak i manje od Urea kreme. Iskreno, nisam primetila da je išta učinila kada su moja stopala u pitanju. Izgledaju ona dobro, odmah nakon mazanja, ali nakon par sati su opet suva i ni malo negovana. Pakovanje sadrži 50ml i cena je nekih 250 dinara. Trajala mi je od 20-30 dana, uz svakodnevno mazanje (nekada i dva puta dnevno). Lako se razmazuje, koža je ne upija baš najbrže, ali to mi tokom zime i nije bitno, miriše voćno i osvežavajuće.

Moja stopala (odnosno pete) jesu suva i potrebna im je malo jača nega, ali ova krema je upravo tome namenjena. Nakon dve isprobane kreme, verujem da se više neću vraćati Balea kremama za stopala. Uskoro ćemo vam pisati o još nekoliko kremica ove namene. Sada kada je leto sve bliže, verujem da će kreme za stopala interesovati i one srećnice koje ne moraju da ih koriste tokom cele godine svakodnevno.

Čekamo vaše preporuke, ali i iskustva, kada su (Balea) kreme za stopala u pitanju!

6 comments

  1. Fitogal Specijalna glicerinska krema, za negu stopala je odlična – većinu žena koje znam je koristi za tu namenu ili Pavlovićeva mast koja je dobra za sve – neka bude pravljena u apoteci. Ovo iz pouzdanih izvora pomaže, ja nemam problem ali većinu žena koje poznajem ima. Tako da sam iz njihovih priča otkrila za koju svrhu koriste ove kreme. Pozdrav.

  2. Ovu baleinu kremu za stopala nisam probala,mada uglavnom koristim sve od balee ,jer su cene jako povoljne a ono sto koristim poput kupki,losiona za telo,sampona ,krema mi odgovara,sto se stopala tice ne znam da li si probala maxsiderma 25%urea za stopala,meni je ona super,a kad nemam nju ,apotekar mi pravi ekstra kremu za stopala,,koja je bas jaka,u sebi ima neka zrnca kao piling ,namazem je uvece u debljem sloju obucem carapice plisane ili frotirske za spavanje i pete su mi stalno kao kod bebe,ta apotekarska mi je jos bolja od ove maxiderm,ja ne znam sastojke te kreme,ali to nije krema to je mast za stopala i prilicno je jaka,kazem ti kad je stavis osetices bas malo grublje cestice kao piling i stvarno je dobra

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.