Essence maskare

19. 05. 2018.

Favoriti 2017. godine

28. 05. 2018.

Essence Camouflage Full Coverage korektor

20. 05. 2018.

Nakon jučerašnjeg teksta gde smo vam pisale o dve Essence maskare, stigao je red i na Essence korektor, koji smo testirale prethodnih nekoliko meseci. Kao i juče, i danas ne želim da previše pametujem oko proizvoda koje ne koristim preterano često, pa vas još jednom ostavljam Milici da vam prenese svoje utiske.

Essence Camouflage Full Coverage korektor dolazi u plastičnom providnom pakovanju sa aplikatorom karakterističnim za sjajeve za usta i sadrži 5ml proizvoda. Aplikator obično pokupi dovoljnu količinu proizvoda tako da nema potrebe za ponovnim ubacivanjem u bočicu. Mana ovog korektora je što dolazi u samo dve nijanse, 05 i 10, ali verujemo da će većini devojaka sa našeg područja jedna od ove dve nijanse odgovarati. Na fotografijama vidite nijansu 05 Ivory.

Dobar korektor je meni najvažnija stavka kod šminke, važnija i od pudera. Lično volim guste korektore koji imaju odlično pokrivanje. Essence korektor nije takav i zato me nije oduševio. Sa druge strane, Essence Camouflage Full Coverage korektor može da bude korektor za “svaki dan” i nešto laganiju dnevnu šminku, ili za nekoga ko nema tamne podočnjake.

Ako bismo ga uporedile sa NYX HD korektorima ili sa MaxFactor Pan Stick-om (koji mi je trenutni miljenik), dosta je ređi (ali nije redak kao neki Aura korektori, nego negde između), i slabije pokrivne moći od ova dva korektora. Ipak, uspela sam da mu pronađem namenu, a to je dodatno posvetljivanje neka od gore dva spomenuta korektora.

Essence korektor možete kupiti u svim drogerijama i cena mu je oko 350 dinara. Za tu cenu, za nekoga bez tamnih podočnjaka ili mlađe devojke koje tek počinju sa šminkanjem ovo može biti OK proizvod, ali ako od korektora očekujete nešto jače pokrivanje, zaobiđite ovaj Essence korektor.

Kakve korektore vi volite da koristite? Jeste li probali ovaj korektor?

Sve fotografije: Saša Marković 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.