Kiko High Pigment – 21 Matte Poppy Red

24. 03. 2016.

Martovski favoriti 2016

30. 03. 2016.

NYX HD Photogenic korektori

27. 03. 2016.

Od teksta o favoritima za 2015. godinu planiramo da vam pišemo o NYX HD Photogenic korektorima za lice. Stalno zaboravljamo da na blogu spomenemo proizvode koje koristimo na dnevnoj bazi i koji su deo naše svakodnevne rutine. Ovaj tekst prvi je pokušaj ispravljanja te “nepravde” prema nama omiljenim proizvodima.

Postoji čak jedanaest nijansi NYX HD korektora za lice. Od najsvetlije nijanse pogodne za devojke sa izrazito svetlim tenom, ka tamnim nijansama koje su odlične za konturisanje. U kolekciji NYX HD korektora možete pronaći i tri nijanse koje možete koristiti za tzv. “color correcting” – zelenu, ljubičastu i žutu. Spakovani su u bočice karakteristične za sjajeve za usne ili tečne karmine, sa sunđerastim aplikatorom. Aplikator možete koristiti za nanošenje korektora na lice, ali uvek izbegavajte da ga nanosite aplikatorom direktno na bubuljice, kako se infekcija ne bi raširila. Pakovanje sadrži 3g proizvoda, koji se zbog svoje kremaste strukture, lake za razmazivanje sporo troši. Svi korektori iz ove kolekcije su fenomenalne pigmentacije. Odlični su kako za prekrivanje nedostataka na koži poput bubuljica, akni, fleka, tako i za posvetljivanje dela ispod očiju i isticanje drugih delova na licu. 

Beauty Bang Theory - NYX HD swatch

Ovi korektori su gusti, ali i kremasti pa se lako nanose, razmazuju i stapaju sa kožom. Najbolje je da ih nanosite sunđerima za šminkanje ili prstima, kako se mogu uvući u borice oko očiju ukoliko ih nanosite četkicom. Ako vam ipak najviše odgovara da ih nanosite četkicom, koristite malu količinu proizvoda i setujte ga odmah nakon nanošenja. Kao i sa svim drugim puderima i korektorima za lice koji su nešto gušće teksture, može se desiti da vam na licu ostanu linije od četkice kojom se nanosi, ali to možete ispraviti utapkavanjem jagodicama prstiju ili nekim od sunđera za šminkanje, kao i setovanjem puderom u prahu ili kamenu.

Kada šminkam devojke, nijansu CW2 koristim za one koje imaju svetliji ten, dok je nijansa CW4 idealna za devojke tamnijeg tena. Možete i pomešati različite nijanse ovog korektora, idealno se stapaju jedna sa drugom. Ponekada, kada nemam potrebe za puderom, ali ipak želim da sakrijem male nepravilnosti na licu, nijansu CW4 pomešam sa dnevnom kremom i nanesem na celo lice, dok nijansu CW2 koristim za podočnjake i nedostatke.

Ovi korektori su bez premca najbolji korektori koji se mogu pronaći na našem tržištu za 500-600 dinara koliko koštaju. Godinama ih koristim i sama i na devojkama koje šminkam. Sve nijanse NYX HD korektora, kao i ostale NYX proizvode možete pronaći na sajtu Alexandar cosmetics-a kao i u njihovim distributivnim centrima širom Srbije.

Da li ste probali NYX HD korektore? Koji brend je vama omiljeni kada su korektori u pitanju?

10 comments

  1. Nisam probala ove korektore, koristim Aurine korektore. Fantastičan post, kao i slike. Odlične ste, obožavam da čitam vaše postove. Svaka čast. :)

    1. Draga Danijela, slažemo se da se mogu uvući u borice. Ono što se nama pokazalo kao rešenje za taj problem jeste upravo setovanje odmah nakon nanošenja male količine korektora, kao i nanošenje sunđerićem za šminkanje, umesto četkicom ili prstima. :)

  2. I meni je ovo omiljeni korektor koji sam pronašla do sad. Ja imam problem sa podocnjacima i on mi se pokazao najbolji za to. Jedina zamerka koju bih imala je gramaza, ima ga duplo manje za razliku od ostalih koje sam koristila.

    1. Da, odličan je za pokrivanje podočnjaka, jer je baš baš pigmentovan!
      Ja ga ne trošim brzo, jer se ne šminkam svaki dan, tako da mi militraža nije ni bitna, ali verujem da to može da bude problemčić ako se koristi svakodnevno!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.