Farbanje jaja sa decom za Uskrs

06. 04. 2018.

Essence Camouflage Full Coverage korektor

20. 05. 2018.

Essence maskare

19. 05. 2018.

Verovali ili ne, maskare ne nosim baš često. Da, znam da je to veoma čudno, ali ne volim svoje trepavice, kratke su i ravne i retko mi koja maskara dobro stoji. Sa druge strane, neću da vas lažem, s vremena na vreme me neka maskara ozbiljno oduševi. Ali onda dolazimo do onog iritantnog dela, a to je crnilo na donjem kapku koje mi se u v e k pojavi pre ili kasnije, bez obzira koju maskaru nosim. Zato vam retko pišemo o njima na blogu. Ali, danas pišemo o dve maskare. Dugo ih testiramo i rekla bih da smo se lepo upoznale. Ja sam ih samo probala par puta, pa se neću praviti previše pametna, ali ih zato Milica koristi redovno i na sebi i na mušterijama, tako da vas sada ostavljam njoj i njenim utiscima.

Essence maskare o kojima vam danas pišemo su fantastične! Pakovanje je prelepo i baš veliko, što možete videti na fotografijama. Pored toga, i sama formula proizvoda je divnoća jedna!

Obe maskare pripadaju Volume Stylist 18h kolekciji. Ljubičasta verzija zove se Lash Extention i sadrži mikro vlakna koja pomažu da se vaše trepavice produže. Sa druge strane roze verzija zove se Curl & Hold i ona sadrži mikro čestice “voska za stilizovanje”.

Ljubičastoj maskari “posao” je da produži trepavice, a sitna vlakna u njoj pomažu da se to zaista i desi. Jedini razlog zašto je roze verzija za nijansu veći favorit, jeste četkica ljubičaste maskare koja je baš velika. Kako klijentima nanosim maskaru dok žmure, četkicom im uvek umažem podočnjake. Srećom, ten šminkam tek nakon što završim šminkanje očiju, tako da mi nije problem da sve to obrišem.

Kada je roze maskara u pitanju, njen posao jeste da uvije trepavice i da se postara da takve i ostanu i mogu vam reći da taj “posao” obavlja savršeno. Ne postoji devojka koju sam šminkala koja me nije pitala koja maskara je u pitanju. Četkica joj je tanja od četkice ljubičaste maskare i blago je zakrivljena.

Generalno ne volim maskare koje su nove i tek otvorene, jer na četkici uvek ostaje previše proizvoda, koji je teško “iscediti” pa onda ostaju grudvice po trepavicama, ili ih maskara slepljuje. Ne znam kako i zašto, ali taj problem nisam imala ni sa ljubičastom ni sa roze maskarom o kojima smo vam pisale danas (nije da se bunim).

Za kraj moram da dodam da ove masakre ne ostavljaju crni trag na donjim kapcima. Na njima ne piše da su vodootporne, ne koristim ih drugačije od ostalih, tako da su ne samo mene, nego sve nas u BBT timu “kupile” zbog ovoga. Iskreno, ko god da me pita koju maskaru da kupi u poslednje vreme, preporučim Essence Curl & Hold maskaru! Cena im je oko 420 dinara i možete ih kupiti u svim drogerijama. 

Jeste li probali Essence maskare? Koja je vaša omiljena?

 

Sve fotografije: Saša Marković

2 comments

  1. Obe su sjajne! Ja sam se oduševila kada sam ih koristila, a koristila sam ih dugo. Za nijansu mi je bolja Curl verzija, ali sam se kasnije izveštila pa su mi obe bile podjednako dobre. Sad koristim neku drugu, ali ove su mi postalje omiljene maskare za male pare. Odličan kvalitet za svega 400 din. Svaka preporuka i od mene.

    1. Hej draga! Hvala ti što si podelila svoje iskustvo sa svima nama! :)
      Moraćemo da probamo još neke Essence maskare, jer su stvarno neverovatnog kvaliteta :D Pišemo utiske :D

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.