Poređenje (povoljnih) šampona za masnu kosu + GIVEAWAY

10. 03. 2019.

Byphasse mleko za telo

13. 03. 2019.

Deborah 5in1 BB krema

12. 03. 2019.

Vi znate da ja ne volim da se previše pravim pametna oko proizvoda u koje se ne razumem. U takve definitivno spadaju BB kreme. Probala sam par, ali kako na licu ili nemam ništa, ili jednom nedeljno imam puder, testiranje Deborah 5in1 BB kreme je, naravno, “palo” na Milicu. Zato vas ostavljam njoj i njenim utiscima, u kojima se nadam da ćete uživati.

Proizvođač kaže da je “Deborah 5in1 BB krema namenjena pripremi koži i zaglađivanju, pokrivanju i minimalizaciji nesavršenosti, izjednačavanju tona kože, hidrataciji, ali i zaštiti od UV zračenja i zagađenja. Napravljena je kao proizvod koji je istovremeno i podloga i proizvod za negu kože. Sadrži meštavinu antioksidantnih vitamina, kao i ulje šipurka, koje je bogato omega 3 i 6 masnim kiselinama, kao i Tego®Smooth, kompleks odabranih aktivnih sastojaka koji omogućavaju dugotrajno hidriranje kože i podstiču njenu blistavost. Sadrži i gel silikonske smole, koji formira elastični, ali potpuno nevidljivi film na koži, štiteći je od štetnih elemenata iz okruženja. Sadrži SPF20, za efikasnu zaštitu od fotostarenja”.

Deborah BB krema se ne razlikuje preterano od ostalih BB krema koje sam probala. Nijansa 03 Sand je previše tamna za moj ten, ali kada je sama tekstura u pitanju, nemam zamerki. Lepo ujednači ten, pokriva sitne nepravilnosti, kao što su sitni kapilari ili prirodno rumenilo, ali ne očekujte od nje da prekrije ozbiljnije probleme, kao što su bubuljice. Dosta je postojana na licu, što me je iskreno oduševilo i uz to se ne urezuje u borice, a i ne ostavlja težak osećaj na koži, već se apsolutno ne oseća na licu. Izgleda veoma prirodno na licu, a ne kao maska. Ne ističe suve delove.

Kako je moja koža nešto problematičnija, obično se opredelim za pudere kada se šminkam, međutim, u danima kada mi je koža u dobrom stanju ipak preferiram BB kreme zbog laganog osećaja na koži. Deborah BB krema se veoma lepo stapa i kombinuje i sa korektorima, te ukoliko imate nešto tamnije podočnjake, možete ih posvetliti uz pomoć korektora, bez bojazni da će se loše izblendati sa BB kremom.

Ono kako ja najčešće koristim BB kreme jeste da “našminkam” noge leti, kada sam u haljinama, a nije vreme za čarape i u tu svrhu se Deborah BB krema odlično pokazala, pošto se lako i ravnomerno razmazuje i ne sakuplja se na pregibima. Inače, nisam ja to izmislila, to rade i poznate ličnosti, tako da sledeći put kada vidite savršene noge JLo ili KimK u kratkoj haljini i pomislite kako im je ten savršen, setite se ovoga i znajte da čak ni one nisu savršene (već samo savršeno našminkane od glave do pete :) ).

Deborah 5in1 BB kremu možete kupiti u Lilly ili DM drogerijama, kao i u Jasmin parfimerijama. Cena joj je oko 1100 dinara za 30ml proizvoda. Tekstove o ostalim Deborah proizvodima o kojima smo vam pisale do sad, možete pročitati ovde.

Da li koristite BB kreme? Koja je vaš favorit?

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.