Balea slani piling

09. 03. 2019.

Deborah 5in1 BB krema

12. 03. 2019.

Poređenje (povoljnih) šampona za masnu kosu + GIVEAWAY

10. 03. 2019.

Čini mi se kao da je masna kosa postala epidemija u današnje vreme. Toliko ljudi poznajem koji “muče muku” sa bržim mašćenjem kose, a iskreno, ne znam da li za to postoji “lek”. U poslednjih godinu dana uporedila sam 7 različitih šampona koji su namenjeni upravo za takvu kosu. U videu sam vam detaljno opisala svoj tip kose, na koji način sam koristila šampone i kako sam ih testirala, a ovde ću vam ukratko opisati svaki od njih. Tako da, poređenje povoljnih šampona za masnu kosu može da počne!

Pre svega počnimo od “krivca”. Verujem da sam vam se svima popela na glavu sa pričom o Nivea Hair Milk šamponu, kojeg smatram glavnim krivcem za brzo mašćenje moje kose. O njemu imate detaljnu recenziju koju možete pročitati ovde.

Wash and Go je prvi šampon koji sam isprobala u nadi da će mi produžiti period između dva pranja, ali apsolutno mi nikako nije pomogao. Videli ste ga u nefavoritima, tako da verujem da je jasno koliko mi se nije svideo.

Garnier Fructus Pure Fresh šampon koji je bez silikona i bez parabena mi j bio odličan prvih par pranja, ali je nakon toga prestao da “radi”. Ma koliko dugu pauzu da sam pravila između dva korišćenja i bez obzira koliko puta sam mu pružila šansu. Ali baš lepo miriše.

Afrodia šampon sa brezom i koprivom verujem da je šampon koju je većina vas probala i šampon koji verovatno svaka druga kuća ima u svom kupatilu (ili je bar imala u nekom trenutku). Bio mi je super kao podloga za DIY šampon koji sam pravila pre par godina, međutim od kada mi se kosa pojačano masti nije mi pomogao. Čak mislim i da mi je izazvao perut kada sam ga koristila poslednji put.

Garnier Botanic Therapy je šampon najlepšeg mirisa od svih iz današnjeg teksta. On je, u poređenju sa prethodna tri i najbolji, ali i dalje moram da perem kosu svakoga dana (samo ne dva puta dnevno). Dečko i sestra su oduševljeni ovim šamponom, tako da ukoliko nemate kosu koja se izrazito brzo masti, odgovaraće vam verovatno.

Balea professional šampon sa glinom i keratinom, namenjen masnoj kosi i suvim krajevima je fenomenalan, kao i balzam iz iste kolekcije. Pisale smo vam o njima nedavno, pa detaljnu recenziju pročitajte ovde.

Dove Oxygen Moisture šampon i regenerator su mi favoriti života. Danas sam ih kupila po treći put i ne mogu dovoljno da ih nahvalim. Iako nisu zvanično namenjeni kosi koja se masti, meni odlično produžavaju period između dva pranja! Sve preporuke za njih. Možete pročitati detaljnu recenziju o njima ovde, ili ih pogledati zajedno sa ostalim favoritima godine ovde.

Balea professional šampon za dubinsko pranje kose takođe nije zvanično namenjen kosi koja se više masti, ali i te kako pomaže. Neću ovde dužiti o njemu, pošto imam toliko toga da kažem, već pročitajte detaljnu recenziju o njemu ovde.

I da, kao što ste videli iz naslova, danas vam poklanjamo 3 paketića u kojima će se naći Balea šampon i balzam sa glinom i keratinom, Dove Oxygen Moisture šampon i balzam, kao i Balea šampon za dubinsko pranje kose. Detalji kako možete da osvojite ove proizvode vas čekaju u opisu videa :)

Javite nam vaše utiske, stanje vaše kose, koje proizvode koristite, koliko ste zadovoljni istim i da li ste probali neki od šampona koje smo spomnule danas! Čekamo vaše utiske :)

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.