Deborah 5in1 BB krema

12. 03. 2019.

The Body Shop Vitamin E sleeping mask

15. 03. 2019.

Byphasse mleko za telo

13. 03. 2019.

Morala sam nekoliko puta da duboko udahnem pre nego što sam sela da napišem ovu recenziju, pošto me proizvod koji vidite na fotografijama toliko iritira da sam jedva čekala da vam ispišem šta imam i da završim sa njim. Dame i gospodo, predstavljam vam Byphasse mleko za telo – najgori proizvod koji sam probala u toku prošle godine.

Celo leto i jesen sam se mackala Nivea penama koje su me oduševljavale svakim korišćenjem sve više, ali kako su jedna po jedna počele da budu pri kraju, krenula sam u potragu za dobrim, hidrirajućim mlekom za telo, koje će da mi bude spas kada krene hladno vreme i grejanje. Tako sam se i odlučila za Byphasse mleko za telo, pošto piše da je namenjeno suvoj koži i da hrani, neguje i omekšava kožu. Još dolazi u pakovanju od 500ml koje sam planirala da mi traje bar pola zime. Pakovanje je stvarno super, bez obzira na veličinu i otvor je dovoljno veliki da proizvod nesmetano izlazi, ali i dovoljno mali da ga ne prosipate.

Nisam ljubitelj badema, ni u jednom obliku, međutim miris ovog mleka je veoma prijatan, slatkast i meni “vanilast”. Slobodno mogu da kažem da je miris ovog mleka, zapravo jedino što valja. Retko je, blago roze boje i kada ga istisnete u ruku izgleda kao mleko veoma vodenaste strukture koja se lako razmazujeAli to, najblaže rečeno, nije slučaj. Ako mi ne verujete bacite pogled na naš YouTube video o nefavoritima za 2018. godinu, tu možete da vidite koliko se teško razmazuje.

Moje prvo korišćenje Byphasse mleka završilo se tako što sam se, odmah nakon tuširanja, preznojila pošto sam ga jedno 20 minuta utrljavala u telo. Osim ako ga ne nanosite kap po kap, delić po delić tela, ovo mleko ostavlja bele tragove kakve ja u životu nisam videla, koji se pri tom veoma teško utrljavaju. Bez imalo preterivanja bilo mi je potrebno po 3-5minuta po delu tela, a imajte na umu da sam ja mali čovek.

Pored toga, nakon tog prvog mazanja, krenula sam da sednem na stolicu za komp i pomislim “čekaj, nemoj masna”, kad ono, ne da nisam masna, nego mi je koža ista kao i da nisam namazala ništa. Mislila sam kako ću mu već nekako oprostiti predugačko vreme potrebno za utrljavanje, ako mi bude lepo hidrirao kožu, ali ni to se nije desilo. Pitala sam i druge ljude, da ne bude da preterujem. Nakon što namažem samo jednu ruku pitala sam da uporede i da mi kažu koja je namazana i koja je mekanija. Ili su mi rekli da se nisam mazala, ili su izabrali ruku koju nisam mazala. Ne šalim se.

Byphasse mleko možete kupiti u Lilly i DM prodavnicama i cena mu je oko 400 dinara.

Izvinjavam se ako sam bila pregruba, ali odavno se nisam ovoliko razočarala.

Jeste li ga probali? Pišite nam ako imate drugačija iskustva, pošto želim da verujem da je problem u mom primerku.

Čime hidrirate kožu tela ovih dana?

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.