Šta je iRing?

06. 12. 2016.

UPDATE: Zoja Zec tonik za lice

19. 12. 2016.

Avon Advance Techniques Moroccan Argan ulje za kosu

18. 12. 2016.

Letos sam postala (skoro) plavuša i prvo što mi je palo na pamet kada sam se odlučila na taj korak je kako moram da pronađem nešto što će mi negovati kosu nakon dosta mučenja kroz koje mora da prođe. Imala sam par proizvoda na umu, a jedan od njih je bio i Avon Advance Techniques Moroccan Argan ulje, o kome sam čitala samo hvalospeve do sada.

Ovo ulje dolazi u staklenoj bočici sa 30ml proizvoda. Miriše predivno – slatko, ali i osvežavajuče. Miris se zadržava u kosi, ali nije prenapadan. Pakovanje ima i pumpicu koja definitivno olakšava nanošenje proizvoda. U pitanju je ulje koje se ne ispira nakon nanošenja na vlažnu kosu. Ne preporučujem vam nanošenje na suvu kosu, jer zna da ostavi masne tragove. Moja kosa je dužine do ramena otprilike, ima je dosta, ali mi je dlaka veoma tanka. Dve pumpice su sasvim dovoljne (ali ja uvek koristim više, samo zato što ne mogu da odolim mirisu). Proizvođač kaže da ovo ulje dubinski hrani čak i oštećenu kosu.

Od jula meseca koristim isključivo ovo ulje kada je nega kose nakon pranja u pitanju (izbacila sam (trenutno) sve sprejeve za raščešljavanje) i verujem da će preživeti do kraja godine, tako da samo mogu da pohvalim koliko dugo ovaj proizvod traje. Pre farbanja sam ga koristila svaki drugi dan, a nakon toga otprilike svaki četvrti.

Avon Advance Techniques Moroccan Argan ulje moju kosu čini neverovatno mekanom i lepršavom. Ne otežava je, ali je lepo zagladi, pa dlačice ne lete na sve strane. Olakšava raščešljavanje, ali i sprečava mršenje drugog ili trećeg dana nakon pranja. Ni na koji način mi nije oštetilo ili osušio kosu. I dalje redovno koristim Balea šampon za dubinsko pranje, ali svakako nemam osećaj da se ovo ulje taloži u dlaci. Bez obzira što mi je kosa bila tretirana blanšom, ne vidi se, niti imam osećaj da je oštećena, čak su mi i krajevi u savršenom stanju. Avon ulje nemojte nikako nanositi na celu dužinu kose, već samo na krajeva ili do polovine dužine. Meni se više sviđa efekat koji ovo ulje daje kosi kada je osušim fenom nakon nanošenja ulja, nego kada kosu pustim da se prirodno osuši.

Avon Advance Techniques Moroccan Argan ulje možete naručiti iz Avon kataloga ili sa njihovog sajta. Kada sam tražila link do proizvoda kako bih vam ostavila ovde, vidim da su promenili izgled pakovanja, čisto da se ne zbunite. Redovna cena ovog ulja je 700 dinara, ali znate da Avon uvek ima neke promocije pa se može naći i jeftinije. Trenutno imam par proizvoda za negu kose na čekanju, ali sam sigurna da ću se vratiti ovom ulju! Od mene imate samo preporuke za njega!

Da li koristite ulja za kosu? Koje je vaš favorit?

6 comments

    1. Pogledaću, nisam ga zapazila do sad!
      Nemam puno iskustva sa Avon proizvodima, ali ako je suditi po ovom ulju i bazi za senke, družićemo se još :)
      Hvala za preporuku :*

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.