Balea Calm Coco piling za telo

23. 08. 2020.

Mizon Snail Repair okoloočna krema

26. 08. 2020.

Korres šampon za masnu kosu

25. 08. 2020.

Korres kao brend mi se oduvek sviđao i žao mi je što njihovi proizvodi ne mogu da se pronađu kod nas, iako su se odavno raširili van Grčke i moguće je kupiti ih u mnogim zemljama u Evropi. Ipak, mnogi sajtovi za online prodaju kozmetike imaju Korres proizvode u ponudi, pa sam rešila da vam napišem svoje iskustvo. Prvi proizvod Korres brenda koji sam probala jeste Korres šampon za masnu kosu

Ovaj šampon u sebi sadrži sladić i koprivu. Proizvođač kaže da upravo ova dva sastojka pomažu kod smanjenja lučenja sebuma i da samim tim produžavaju vreme između dva pranja kose. Čak 85,3% sastojaka ovog šampona je prirodnog porekla, a na samom pakovanju se nalazi i ogroman spisak sastojaka koji se ne nalaze u ovom šamponu, poput parabena, mineralnih ulja, silikona i sintetičkih boja (spisak je mnogo duži, ali ne bih da vas udavim :)). Miris mu je neutralan, pomalo biljni, ali ne miriše jako. 

Moje iskustvo sa ovim šamponom se menjalo što sam ga duže koristila. U početku sam zaista primetila smanjenje lučenja sebuma, međutim ono se vremenom vratilo u normalu. Na samom početku testiranja mogla sam da izdržim i 2-3 dana bez pranja kose, dok se pri kraju prve bočice to vratilo na uobičajenih dan, dan i po. 

Cena ovog šampona je 12-15€ za 2x250ml, što jeste nešto jača cena u odnosu na drogerijske šampone. Mislim da ipak, kada je Korrres šampon za masnu kosu u pitanju, nema potrebe previše patiti što Korres proizvodi nisu dostupni kod nas. Sa druge strane, kupku o kojoj sam vam pisala pre neki dan, štedim do sledeće godine ;)

Pišite mi kakvo je vaše iskustvo sa njihovim proizvodima. Verujem da je vreme da počnemo da maštamo o odlasku na more sledeće godine, a mene Korres uvek asocira na Grčku :)

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.