Ingrid Casablanca palete senki

03. 12. 2016.

Avon Advance Techniques Moroccan Argan ulje za kosu

18. 12. 2016.

Šta je iRing?

06. 12. 2016.

Još u julu sam sasvim slučajno upoznala ekipu koja stoji iza Facebook stranice iRings Srbija. Ispričali su mi malo o proizvodima koje imaju u ponudi i pitali me da li bih volela da testiram njihov “prsten” i da im javim utiske. Apsolutno sam sigurna da mi nikada nije palo teže da “ćutim” na blogu, koliko mi je bilo teško kada je iRing u pitanju. Pre par dana su konačno pokrenuli Facebook stranicu kao i prodaju, tako da je pred vama najduže čuvana recenzija ikada

iRing ili “mobile ring holder” je maleni prsten koji zalepite sa zadnje strane vašeg mobilnog telefona (ili tableta) i ideja je da vam olakša korišćenje i nošenje vašeg “ljubimca”. Iako nisam ni u jednom trenutku sumnjala da će ispuniti svoju funkciju, nisam mogla ni da pretpostavim KOLIKO će mi olakšati život! Kako mi je telefon već u prvih deset dana od kupovine nekoliko puta ispao, jer je prevelik za moju ruku, mogla sam tačno da uvidim razliku sa iRing-om i bez njega. Ono što mogu da vam kažem i potpišem jeste da je ovaj prsten jedno čudo bez koga ja više ne mogu da zamislim korišćenje mobilnog telefona!

Beauty Bang Theory - iRing Srbija GIF

Ideja iza ovog proizvoda nije da se koristi samo kao “prsten” dok nosite svoj telefon ili kuckate nešto na njemu, već i da telefon možete da naslonite na njega, dok po hiljaditi put gledate tutorijal sa YouTube-a kako da iscrtate obrve (p.s. ovaj prsten će vam samo pomoći u gledanju videa, ali ne i u iscrtavanju obrva :) ). Pošto uz pomoć njega možete da stavite svoj telefon vodoravno, ali i uspravno, idealan je i za beskonačno skrolovanje Instagrama! Verujte mi zaboravićete na ukočenu šaku i bol u maliću kada budete počeli da koristite iRing!

beauty-bang-theory-iring-srbija-stand

Ako se pitate da li ga je teško koristiti, da li je neudoban ili na bilo koji drugi način komplikovan i nepraktičan, moj odgovor je jedno veliko NE! Stavljanje prsta kroz iRing će vam postati normalno koliko i otključavanje telefona, pored gledanja YouTube videa i Instagrama, olakšava i fotografisanje (a pogotovo selfie-je). Nije glomazan, pa vam telefon neće zauzeti više mesta nego bez njega. Nije se odlepio ni kada sam silom pokušala da ga odlepim (doduše ako date nekom muškom ko ima više snage od pileta (mene) možda će uspeti). Možete da ga zalepite direktno na telefon, na masku ili futrolicu od telefona. Uz sve to iRing možete kupiti u nekoliko različitih boja, ali i oblika.

beauty-bang-theory-iring-srbija-u-ruci

Ako, kao ja, u rukama stalno imate tašnu, kesu (ili 3), mobilni, kapu ili rukavice, i nekako po definiciji vam uvek od svih tih stvari ispadne mobilni telefon, koji još pri tom i šutnete niz ulicu koja je svakako nizbrdo (#memories), verujte mi da vam je iRing potreban u životu!

Obavezno nam javite šta mislite o ovom mališanu :) .

14 comments

  1. Ne bih da budem hejter, ali ovaj post vrišti od sponzorisane reklame, a tvoj entuzijazam oko prstena je kao da si u najmanju ruku Esmeralda koja je istom progledala, pa joj je život dobio novi smisao.

    1. Draga Kristina, žao mi je što moram da te razočaram i da ti kažem da ovaj tekst nije sponzorisan. iRing jeste dobijen na poklon i to je jasno napisano u prvom pasusu.

      Preporučujem ti da naručiš iRing sa Facebook stranice koju smo linkovale u tekstu, možda i ti progledaš ;)

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.