CosRX Low pH Good Morning gel za umivanje

20. 11. 2020.

Laneige Cream Skin Refiner

23. 11. 2020.

Garnier SOS Repair 10 u 1 krema za kosu

21. 11. 2020.

Jedan od proizvoda koji su mi otkriće godine jeste Garnier SOS Repair 10 u 1 krema za kosu. Dobro, ako ćemo strogo gledano, otkrila sam je prošle godine, ali nisam prestala da je koristim od tada. 

U  pitanju je krema koja dolazi u ogromnom pakovanju od 400ml, sa veoma praktičnom pumpicom i na pakovanju piše da je obogaćena uljem amile i tečnim amino keratinom. Štiti od toplote do 230°C i obnavlja kosu oštećenu čestim stilizovanjem, bojenjem ili hemijskim tretmanima. Proizvođač kaže da je nelepljiva, ne ostavlja ostatke u kosi i ne otežava je. Može se nanositi na celu dužinu kose (mada se ja uvek fokusiram samo na donju polovinu) i nanosi se ili na mokru ili na suvu kosu (meni se najbolje pokazala kada je nanesem na samo peškirom osušenu kosu).

Namenjena je oštećenoj kosi, ali moju kosu, koja nije oštećena, ne otežava, ne slepljuje i ne masti, tako da bez brige. Ono što mi je najbitnije kod svih proizvoda ove vrste jeste lakše raščešljavanje i Garnier SOS Repair 10 u 1 krema me nije razočarala ni na tom polju. Zapravo, da budem precizna, ova krema me nije razočaralo ni na jednom polju!

Odlično neguje kosu, pomaže kod raščešljavanja, čini da bude lepršava i nerealno mekana na dodir! A uz to ima prelep, voćni miris, troši se veoma sporo, a zbog ogromnog pakovanja traje mesecima. Najčešće ga nanosim samostalno, ali čak i u kombinaciji sa balzamom koji nanesem tokom pranja, ne otežava mi, ne masti i ne slepljuje kosu! 

Kao što rekoh, ovaj proizvod je otkriće ako mene pitate! Postoji i verzija sa aloe verom, i cena oba ova proizvoda je oko 450-550 dinara u zavisnosti od popusta. Inače, u Garnier Fructis ponudi postoji cela kolekcija koja se zove SOS Repair, i definitivno planiram da probam još proizvoda (prvi na listi mi je serum :)). 

Da li koristite neki leave in proizvod za kosu?


Sve fotografije: Dislokacija

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.