Balea mleko za kosu sa mangom

23. 02. 2020.

MAC Twig

29. 02. 2020.

Balea mleko za kosu sa kokosom

24. 02. 2020.

Juče sam vam pisala o Balea mleku za kosu sa mangom. Danas sam rešila da odmah “prebrinemo” i Balea mleko za kosu sa kokosom imajući u vidu da se ta dva najčešće upoređuju. 

Balea mleko za kosu sa kokosom takođe dolazi u bočici od 200ml i ima pumpicu. Cena mu je oko 250 dinara. Pumpica izbacuje nešto manje proizvoda nego što je to slučaj sa verzijom sa mangom, pa ja koristim 3-5 pumpica za celu kosu. Koliko god proizvoda stavila ne masti i ne otežava kosu. Pomaže kod lakšeg raščešljavanja i kosa se ne mrsi do sledećeg pranja. Nema klasičan miris kokosa, već miris malo gorči, pa verujem da će odgovarati i osobama koje ne vole klasičan miris kokosa. 

Ne sadrži silikone u sastavu, alisadrži kokosovu vodu, glicerin i niacinamide. Kao što sam vam rekla juče niacinamide je odličan sastojak kada je nega kose u pitanju, pa je pohvalno što se nalazi u ovom proizvodu. Kosa zaista izgleda, ali je i na dodir mekana, negovana, sjajna i zaglađena

Na samom pakovanju piše da se ovaj proizvod može nanositi na celu dužinu kose, pa i na koren, međutim, kao osoba kojoj se kosa masti velikom brzinom, ne volim da se igram “gušenjem” temena. Ne kažem da bi mi ovaj proizvod brže izmastio kosu, možda i ne bi, ali nisam se “igrala”. 

Ako me pitate koji proizvod više preporučujem – Balea mleko za kosu sa kokosom ili mangom iskreno ne bih mogla da se odlučim. Sličnog su sastava, sličnog učinka i mislim da se sve na kraju svodi samo na miris. Oba mirisa su mi prelepa i uživala sam u oba mleka. Mleko sa kokosom se možda za nijansu sporije troši, pošto pumpica izbacuje manje proizvoda, ali opet to zavisi od vaše dužine kose, ali i koliko proizvoda volite da koristite. Sve u svemu oba mleka su fenomenalna i pogotovo imajući u vidu cenu, mislim da se i te kako isplate i da su u pitanju proizvodi koji vas neće razočarati! 

Šta vi više volite kokos ili mango? 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.