Balea mleko za kosu sa kokosom

24. 02. 2020.

MAC A wink of Pink

04. 03. 2020.

MAC Twig

29. 02. 2020.
Beauty Bang Theory - A wink of Pink 1

Obožavam MAC karmine. Od prvog koji sam kupila do poslednjeg, ni jedan me nije razočarao. Ali problem koji imam je taj što stalno kupujem slične nijanse MAC karmina. Te tako verujem da vas ne čudi što danas čitate o čuvenoj MAC Twig nijansi. Jednoj od najpoznatijih nude nijansi koje MAC ima, uz meni omiljeni Mehr, naravno. 

Duohrom pakovanje koje vidite na fotografijama, deo je limitirane Mirage Noir kolekcije koja je bila dostupna još pretprošle godine. Iskreno, ona mi je skroz promakla tada, ali sam pre par meseci na francuskom MAC sajtu pronašla ovaj karmin za 12e na popustu, a kako mi je već bio na listi želja, nisam smela da ga propustim. Ova nijansa nije limitirana i možete je uvek pronaći u MAC prodavnicama (naravno pod uslovom da, kao jedna od najpopularnijih nijansi koju imaju, nije rasprodata).

Twig nijansa ima Satin završnicu, što mi je pored mat završnice definitivno omiljena MAC završnica. Satin karmini su kremastiji od mat verzije, prijatniji na usnama, a mogu da budu podjednako dugotrajni, ako poljubite maramicu i skinete višak proizvoda i sjaja sa usana pre nego što izađete negde. 

Twig je prelepa nude, i dalje rozikasta, ali manje od Mehr nijanse. Sa toplim podtonom, ali ne previše toplim, tako da vam zubi neće izgledati više žuto. Podjednako je odlična za dan, noć, izlaske i sastanke i to je ono što me je preobratilo iz “samo crveni karmini” devojke u zaljubljenika u nude nijanse. Na usnama traje i po nekoliko sati (uz prethodno matiranje), ne isušuje usne i ravnomerno se skida. 

Cena MAC karmina kod nas je oko 2700-3000 dinara, zavisi da li su u pitanju limitirane kolekcije ili ne. Kao neko ko obožava karmine, najčešće ih nosi i čija MAC kolekcija konstantno raste, mogu samo da vam kažem da zaista verujem da njihovi karmini vrede svakog dinara! To su karmini koje najčeće nosim i koji me nikada nisu razočarali.

MAC Twig nijansa definitivno se popela u sam top meni omiljenih karmina i mogu vam reći da sam ga već ozbiljno potrošila u prethodnih nekoliko meseci!

Koja je vama omiljena MAC nijansa?

 

Sve fotografije: Saša Marković 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.