MAC Soft and Gentle highlighter

18. 02. 2020.

Balea mleko za kosu sa kokosom

24. 02. 2020.

Balea mleko za kosu sa mangom

23. 02. 2020.

Oduvek sam dosta vodila računa o svojoj kosi. Mogu da se pohvalim i zavidnim kvalitetom iste, ali znam da  i nega mnogo utiče na sjaj i jačinu. Naveliko hvaljeni proizvodi nekada me oduševe, a nekada budu čist promašaj. Balea mleko za kosu sa mangom prošle godine je stalno bilo rasprodato, a nakon potrošene bočice mogu da kažem skroz zasluženo. 

Balea mleko za kosu sa mangom dolazi u bočici sa pumpicom od 200ml i košta oko 250 dinara. Pumpica je super za doziranje proizvoda i meni su potrebne 2-4 pumpice, zavisi koliko želim da se nacapam. Nanosim ga samo na donju polovinu kose, kako bih izbegla dodatno mašćenje korena. Pumpica pred kraj gubi poentu, jer je nemoguće uz pomoć nje izvući proizvod do kraja iz bočice, ali ja sam ga presula u drugu teglicu i uspela sam da ga potrošim do kraja.

Ovo mleko miriše pre le po. Voćno i osvežavajuće i miris se zadržava u kosi do sledećeg pranja (ja kosu perem svaki drugi dan), ali ne guši, već se oseća samo ako pomirišete kosu, ili ako je bila u repu/punđi, pa je pustite.

Ipak, miris na stranu, moje oduševljenje ovim proizvodom potiče od toga što mi je kosa na dodir i na izgled prelepa i zaglađena. Lakše je raščešljavam, a ono što mi je takođe bitno jeste da mi se kosa ne mrsi ni između 2 pranja. Ne masti mi kosu dodatno, mada dosta vodim računa da ne priđem korenu, jer mi se kosa inače brzo masti. Volela bih da možete da pipnete moju kosu nakon ovog mleka, kako bi ste shvatili koliko je omekšava. Uz to, rekla bih da mi krajevi više sijaju kada njega koristim. 

Balea mleko za kosu sa mangom je jedan odličan proizvod, po odličnoj ceni. U sastavu se nalaze i alkohol i parfem, ali i glicerin i niacinamid. Niacinamid bi trebalo da poboljša kvalitet kose, da podstakne proizvodnju keratina i da da kosi jačinu i sjaj. U sastojke se razumem samo uz pomoć “Google znanja”, ali ako je verovati “Sveznajućem”, ovaj proizvod zaista vredi probati! 

Jeste li probali neko mleko za kosu? Koje je vaš favorit? 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.