Hedera Vita prirodni melem

12. 11. 2020.

Balea maska za kosu za intenzivnu negu

15. 11. 2020.

Ziaja Cupuaçu

14. 11. 2020.

Ljubomorno sam čuvala utiske o Ziaja Cupuaçu kolekciji, dalje od očiju bloga i Instagrama. Iako sam kupku i piling probala pre nekoliko meseci i već sam kupila dopune pilinga, čekala sam da dođe sezona, na koju me ovaj miris asocira. I ne mislim na klasično godišnje doba, već na sezonu večeri uz knjigu, sveću, omiljeno ćebe i čaj (po mogućstvu od đumbira), jer upravo me na takvu “sezonu” asocira ovaj miris. 

Standardno dobra Ziaja kupka, ovoga puta dolazi u braon pakovanju. Sam proizvod u sebi sadrži najsitniji zlatni prah, koji se ne zadržava na telu, pa bez brige i “jače” polovine mogu da koriste ovaj proizvod. Pakovanje od 500ml u sebi krije kupku koja ne isušuje moju kožu i čiji miris me instant stavi u raspoloženje za krevet, pa mi je idealna za večernje tuširanje. 

Međutim, moj favorit i zvezda kolekcije, ako mene pitate, jeste piling! Na glavu sam vam se popela sa njim u mnogim YouTube videima, ali sa odličnim razlogom, obećavam! Kombinacija šećera i ulja, sa mirisom kolačića i zapečenog šećera pored toga što idealno pilinguju kožu, ujedno je i neguju, pa nema potrebe za bilo kakvom dodatnom negom nakon što izađete iz tuša! Složićete se da je to dobitna kombinacija kada su hladne večeri u pitanju. 

Nakon pilinga koža je mekana, nahranjena i ima prelep sjaj. Zaštitni sloj koji ostaje na telu, bez obzira na ulja u sastavu, nije mastan, pa bez problema možete odmah da se obučete. Uz to, mirisaćete na kolačiće, a ako mene pitate, bolje od toga ne može tokom hladnih meseci! U sastavu ovog pilinga nalaze se šea buter, ulje brazilskog oraha, ulje makadamije, kao i cupuaçu buter, po kome je i cela Ziaja Cupuaçu kolekcija dobila ime. 

Kupka košta oko 300 dinara za pakovanje od 500ml, dok je piling oko 600 dinara za pakovanje od 200ml, ali imajte na umu da je veoma često na popustu u drogerijama kada mu je cena oko 400din

Da li ste probali Ziaja Cupuaçu kolekciju? Koji proizvod je vaš favorit?

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.