Alverde kupke

12. 03. 2021.

Balea piling za usne sa kokosom

24. 06. 2021.

Byphasse kupke

14. 03. 2021.

Više puta dobila sam pitanje koji to proizvod volim i preporučujem, a da se o njemu ne zna ili ne priča dovoljno? Među proizvodima koji mi padaju na pamet nalaze se i Byphasse kupke, koje sam otkrila pre nekoliko godina i od tada uvek imam bar jedan miris!

Ukupno 5 mirisa dostupno je kod nas na tržištu, mada sam ja (za sada) probala samo tri koje vidite na fotografiji. Dolaze u pakovanju od 500ml i cena im je od 280-380 dinara, zavisno od popusta. Najveći izbor imate na sajtu Magic Beauty, ali i u DM prodavnicama. 

Glavni adut ovih kupki jeste kremasta tekstura koja ne isušuje kožu ni tokom najveće zime. Ne troše se brzo i imaju neutralan pH. Takođe u sastavu nemaju boje i parabene. Pakovanje od 500ml baš dugo traje, mada moram da priznam da nekada zna da bude nepraktično i da isklizne iz ruku kada je mokro. 

Moje upoznavanje sa Byphasse kupkama počelo je kupkom sa mirisom pamukovog cveta. Ne znam kako bih drugačije opisala miris, sem da vam kažem da miriše na bebe. Bez imalo preterivanja, to mi je prva asocijacija i obožavam ovaj miris. Ne znam koliko sam pakovanja potrošila i sigurna sam da ću nastaviti da joj se vraćam i u budućnosti. 

Nakon toga došla je i Byphasse kupka sa mirisom cveta vanile sa Madagaskara. Ako mene pirate, ova kupka ima jedan od najlepših vanila mirisa sa kojim sam se ja do sada susrela. Podseća me na sladoled i definitivno je favorit što se tiče mirisa. 

Imajući u vidu da ne volim badem ni u jednom obliku, ozbiljno sam oduševljena mirisom kupke sa slatkim bademom. Miris je blag i neutralan, pomalo slatkast i bez gorčine orašastog mirisa. Svakako bih miris stavila na treće mesto, nakon vanile i pamuka, ali ukoliko volite badem i bademaste mirise, mislim da će ovo biti pun pogodak! 

Pored ovih mirisa, Byphasse kupke možete pronaći i sa mirisom nara i cveta tiare i sigurna sam da su oba mirisa prelepa i najiskrenije jedva čekam da ih isprobam :) 

Da li ste probali Byphasse kupke? Kakve mirise vi volite?

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.