Multiaktiv buter za telo

11. 11. 2020.

Ziaja Cupuaçu

14. 11. 2020.

Hedera Vita prirodni melem

12. 11. 2020.

Čekala sam jesen, onu pravu pravcatu jesen, pa da vam napišem koju reč o proizvodu koji sam otkrila pre par meseci i u koji sam još uvek ozbiljno zaljubljena. Hedera Vita Prirodni melem došao je kao preporuka od Jovane (“Nega nije skupa”) i u opisu piše da je u pitanju proizvod za negu, regeneraciju i podmlađivanje kože

Proizvođač kaže Prirodni melem sadrži visokokvalitetne sastojke sa biljnim uljima (masline, badema, suncokreta, nevena i pšeničnih klica) i ekstraktima ( hajdučke trave i kamilice), vitaminom E i alantoinom. Na površini kože stvara film koji sprečava prekomeran gubitak vlažnosti. Predstavlja kombinaciju pogodnu za svakodnevnu negu i zaštitu kože, posebno suve kože i kože sa strijama. Može se koristiti za negu lica i tela (ja sam ga koristila samo za telo), a pogodan je i za trudnice, dojilje i decu. Ne sadrži parabene, veštačke boje i mirise, kao ni mineralna ulja. Sadrži 200ml i cena mu je 600 dinara

Prvo iznenađenje koje je usledilo jeste njegova tekstura – potpuno je retko, do te mere da će vam iscureti i iskapati pod ukoliko ga odmah ne utrljate. Drugo iznenađenje jeste koliko je mala količina potrebna za celo telo. Poređenja radi, ukoliko želite da ga koristite kao kremu za ruke (što sam i sama radila više puta), potrebne su vam okruglo 3 kapi. Da ponovim TRI kapljice Prirodnog melema.

Treće iznenađenje jeste to što nisam verovala pakovanju kada kaže da će se brzo upiti i da neće ostavljati masne tragove na koži i odeći, jer kako proizvod sa toliko ulja u sastavu (i to na vrhu liste) može brzo da se upije. Ne znam kako, ali da brzo se upija i ne masti ništa, a opet imate osećaj nežne i zaštićene kože. I moram da podvučem ovo zaštićene kože, jer ovaj melem zaista stvara zaštitni film na koži koji je apsolutno idealan tokom narednih nekoliko meseci, jer će zaštitili kožu od hladnoće. 

I za kraj – nega. Sve ovo prethodno palo bi u vodu i ja ne bih pisala ovaj hvalospev da Hedera Vita Prirodni melem ne pruža mojoj koži fantastičnu negu! Tako da ukoliko mene pitate, gledamo u jednog od godišnjih favorita! Ovaj losion možete kupiti u DM-u ili na Hedera Vita sajtu. 

Jeste li probali neki od Hedera Vita proizvoda?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.