Ziaja Goat’s Milk kreme za lice

07. 03. 2020.

JayJun eye gel patch maskice

03. 05. 2020.

Petitfee Black Pearl and Gold hydrogel eyepatch

01. 05. 2020.
Beauty Bang Theory - Ziaja Goat's milk kreme za lice 1

Ideja da naručim maskice za podočnjake čak iz Koreje, javio se nakon što sam shvatila da volim maskice za podočnjake, ali da ne želim da kupujem maskice u pojedinačnim pakovanjima jer verujem da tako proizvodim i previše nepotrebnog đubreta. Korejska kozmetika definitivno je pionir kada su maske ovog tipa u pitanju, pa sam znala da mogu da se oslonim na njih da naprave odličan proizvod. Zašto sam se odlučila baš za Petitfee Black Pearl and Gold hydrogel eyepatch, ne znam, ali mi je drago da jesam. 

Petitfee Black Pearl and Gold hydrogel eyepatch maskice dolaze u plastičnom pakovanju koje sadrži čak 60 maskica. Uz njih se dobija i špatulica kako biste lakše i na više higijenski način mogli da izvadite maskice i stavite ih na područje ispod očiju. Na pakovanju piše da se mogu držati od 20-30 minuta, ali moje iskustvo pokazuje da je 10-20 minuta sasvim dovoljno i da se već nakon 25 minuta maskice suše. Same maskice bukvalno plivaju u serumu kojim je napunjena kutijica u kojoj se nalaze.

Zašto ih obožavam? 

* Zato što mi hidriraju područje ispod očiju.

* Zato što mi (privremeno) zatežu bore.

* Zato što me razbude i smanje mi nadutost.

* Zato što mi šminka izgleda mnogo bolje kada njih nanesem pre šminkanja.

* Zato što mi je koža nežna na dodir, ali ne i lepljiva.

* Zato što dolaze u velikom pakovanju koje jako dugo traje.

Cena Petitfee Black Pearl and Gold hydrogel eyepatch maskica je oko 10ak eura. Kada shvatite da u pakovanju imate za 30 korišćenja, ispada da je jedno korišćenje 40ak dinara. A uz to pakovanje možete da reciklirate ili ponovo koristite za svašta nešto, što nije slučaj sa maskicama koje su zapakovane pojedinačno u kesici.

Ove maskice sam samostalno naručila i platila sa sajta YesStyle, a ukoliko rešite da ih i vi naručite, kod BBTHEORY omogućava vam popust, a možete ga ostvariti i klikom ovde

Da li volite okoloočne maskice? Koje su vaš favorit?

 

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.