Petitfee Black Pearl and Gold hydrogel eyepatch

01. 05. 2020.

Balea pene za tuširanje

08. 05. 2020.

JayJun eye gel patch maskice

03. 05. 2020.

Nakon što sam otkrila Petitfee gel maskice za ispod očiju (LINK), o kojim sam vam pisala juče, postala sam opsednuta tom vrstom proizvoda i čvrsto rešena da isprobam sve one do kojih mogu doći. Sledeće na red došle su JayJun eye gel patch maskice, a kupila sam ih samo zbog lepog pakovanja! :) Odmah sam kupila 2 pakovanja, jer sam znala da ću uživati u njima. Makar u hlađenju koje je specifično za gel maskice, ako ne i u ostalim efektima.

Za razliku od Petitfee maskica, JayJun dolaze i sa uputstvom na engleskom jeziku, što je svakako olakšavajuća okolnost.  Piše da su napravljene od prirodnih sastojaka i da samim tim mogu da se razlikuju (odnosno svaki patch može imati male razlike). Na oba piše da su namenjeni posvetljivanju kože i smanjivanju bora. U samoj kutijici nalazi se dosta gustog seruma u kom maskice bukvalno plivaju. Dobija se špatulica koja praktično može da se spakuje ispod poklopca. U oba pakovanja ima 60 maskica, dovoljnih za 30 upotreba. Ono što mi se sviđa kod ovih maski jeste da na uputstvu piše da se pored podočnjaka mogu koristiti i na borama oko usana, između obrva, na čelu i vratu. Piše da se mogu držati od 20-30 minuta. 

Roze maskice namenjene su hidrataciji i sadrže ekstrakt cveta hibiskusa. Mirišu dosta osvežavajuće i pomalo kiselkasto (zaista podseća miris na miris hibiskusa). U samim gel maskicama nalazi se mala količina iseckanog lišća zelenog čaja. 

Zelene su namenjene smirivanju kože i sadrže prah lista zelenog čaja. Miris gorči i gotovo je identičan mirisu mača čaja. U samim gel maskicama nalazi se velika količina iseckanog lišća zelenog čaja, koji ponekad ostanu na koži i nakon što skinete maskice, ali se lako mogu ukloniti. 

JayJun eye gel patch maskice su još jedan proizvod koji me je oduševio. Malo manje “peglaju” bore od Petitfee maskica, ali mnogo efektivnije smanjuju nadutost. Na samom početku korišćenja, dok je serum bio do vrha kutijice, znale su da ostavljaju lepljiv sloj na koži, ali nakon što potrošite četvrtinu ili trećinu to se neće dešavati. Pružaju odličnu hidrataciju, hlade i sjajno pripremaju kožu za šminku. Uz to, prelepo izgledaju i u pakovanju i na licu. 

Njihova cena je od 12-16 eura, zavisi kako gde. Svakako, čak i ako biste ih platili 16e, cena za jedno nanošenje ispada oko 63 dinara, što je svakako jeftinije, nego da slične maskice kupujete u pojedinačnim pakovanjima. JayJun eye gel patch maskica više nema na sajtu YesStyle, ali se mogu kupiti na Ebay-u kod proverenih prodavaca. 

Koje su vam slađe? Roze ili zelene?

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.