Afrodita okoloočna krema sa kamlicom

06. 03. 2020.

Petitfee Black Pearl and Gold hydrogel eyepatch

01. 05. 2020.

Ziaja Goat’s Milk kreme za lice

07. 03. 2020.
Beauty Bang Theory - Ziaja Goat's milk kreme za lice 1

Moram da priznam da obično uspešno odoljevam veoma popularnim proizvodima. Negde se vodim time da ste verovatno o njima već sve čuli. Međutim, kada su Ziaja Goat’s Milk kreme za lice u pitanju, moram da priznam da sam posustala i ooooo koliko sam samo srećna što jesam. Shvatila sam da su neki proizvodi hvaljeni širom interneta sa razlogom :).

Ziaja Goat’s Milk kreme postoje u dve varijante – dnevna i noćna. Obe sadrže po 50ml i veoma su prijatnog mirisa. Mirišu blago, čisto i na bebe. 

Beauty Bang Theory - Ziaja Goat's milk kreme za lice 3

Na dnevnoj kremi piše da je namenjena suvoj koži i koži sklonoj borama. Takođe, proizvođač kažeda ova krema “intenzivno hidrira epiderm i dublji sloj kože. Dopunjava deficit prirodnih hranljivih materija. Povećava revitalizaciju kože i izravnava manje bore. Delotvorno umiruje iritacije. Ključni sastojci: kompleks sastojaka iz kozjeg mleka, vitamini A i E, provitamin B5 (D pantenol), UV filteri”. Ja bih dodala da se u sastavu nalazi i glicerin, šea puter i maslinovo ulje. Ono što me je takođe obradovalo jeste što je alkohol korišćen u formulaciji ove kreme – Cetearyl Alcohol, takozvani “masni” alkohol, koji vas neće iziritirati na način na koji vas običan Ethanol može iritirati

Beauty Bang Theory - Ziaja Goat's milk kreme za lice 2

Noćna krema namenjena je istom tipu kože i na njoj piše da “dopunjava deficit prirodnih hranljivih materija. Ojačavanjem prirodnog lipidnog sloja štiti kožu od dehidratacije. Povećava revitalizaciju kože i izravnava manje bore. Ima izuzetna svojstva umirenja kože. Efikasno hidrira i učvršćuje kožu. Ključni sastojci: kompleks sastojaka iz kozjeg mleka, vitamini A i E”. U sastavu sadrži i pčelinji vosak

Kako sam završila obe kreme mogu sa sigurnošću da kažem da su u pitanju dve odlične kreme. Ziaja Goat’s Milk dnevna krema mi je favorit od prvog korišćenja. Prezadovoljna sam hidratacijom i osećajem na koži. Formulacija joj je lagana, lepo se razmazuje i brzo upije. Koža upije kremu do kraja i na koži ostaje samo veoma prijatan osećaj. Ne masti kožu, ne isušuje je, ne iritira je. Koža čak i drugačije izgleda – nekako je punija i deluje zdravije (a svako ko ima suvu kožu, zna da ona može izgledati pomalo “mrtvo” kada nije lepo nahranjena). Takođe, odlična je kao baza za šminku. 

Beauty Bang Theory - Ziaja Goat's milk kreme za lice trag

Kada je noćna krema u pitanju, to nije bila ljubav na prvo korišćenje, jer sam počela da je koristim letos, kada mi je bila preteška. Ali prva ljubav se rodila na moru, kada sam je koristila kao noćnu kremu svake večeri i kada sam primetila da mi je koža nahranjena i hidrirana. Nije bilo nikakvog isušivanja nakon celog dana na plaži i u vodi i takođe sam osetila da mi smiruje kožu kada me “uhvati sunce”, pa sam je namazala čak i na ramena kada sam jednog dana izgorela. Takođe mi je bila spas u zimskom periodu. Njena tekstura je nešto gušća, pa se samim tim teže razmazuje, ali mi se sviđa da je prvo “zagrejem” trljanjem dlanova, pa da je onda nanesem na lice. 

Ziaja Goat’s Milk kreme su proizvodi kojima ću se sigurno vratiti ponovo. Njihova puna cena je oko 600 dinara, ali su veoma često na popustu, a mogu se kupiti i u poklon pakovanjima – obe kreme + krema za ruke iz iste kolekcije za oko 800 dinara, tako da se i te kako isplate!

Da li ste probali Ziaja Goat’s Milk, moram da kažem, čuvene kreme za lice?

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.