Šaranje po noktima zlatnom akrilnom bojom (VIDEO)

24. 03. 2018.

Beauty Bang Books zime 2018. godine

29. 03. 2018.

Nekozmetički favoriti 2017. godine

28. 03. 2018.

I kao što smo vam obećale, za danas smo vam spremile prvi od tri teksta posvećenih favoritima i nefavoritima prošle godine. Da budemo preciznije, danas su na meniju nekozmetički favoriti 2017. godine. Bez daljeg odugovlačenja, bacamo se na 6 proizvoda koji su obeležili godinu za nama!

Prvi i najveći favorit prošle godine, jeste ova žuta tašna kupljena u Shoe Star-u. Neverovatno je efektna i može i “najdosadniji” outfit da učini super zanimljivim! Odličnog je kvaliteta, napravljena je od kože, ali nema nikakvu oznaku proizvođača na sebi. Ako uspete negde da ugrabite ovu, ili neku drugu žutu tašnu, obećavam vam da će vam popraviti raspoloženje svaki put kada je budete nosili.

Kada je drugi favorit u pitanju, o ovome smo odavno želele da pišemo naširoko, ali smo se suzdržale, ne samo kada je pisanje u pitanju, nego i fotografije, jer ovu lepotu jednostavno morate videti uživo! U pitanju su ilustrovane verzije Harry Potter knjiga. I da, znam, da nemam više 13 godina, ali ću zauvek biti fan magičnog sveta. Ilustrovane verzije su izašle za prva 3 dela i zaista su u pitanju knjige koje jednostavno svaka kuća treba da ima (ako ne zbog vas samih, onda zbog vaše dece jednog dana). Prvom sledećom prilikom knjižari o b a v e z n o ih prelistajte! Preporuka do neba! Jedva čekamo četvrti deo!

Lampa sa slovima je postala veoma popularna ove godine i to s razlogom! Zaista sjajno izgleda na polici sa knjigama ili na stolu, na primer, a sada više i nije tako teško pronaći ih. Nešto detaljnije o njoj možete da pročitate ovde.

Bullet journal. Nismo vam još pisale o Bullet dnevniku / planeru, onoliko koliko on to zaslužuje, ali obećavamo da ćemo tu grešku ispraviti vrlo uskoro. Ali zato imamo dosta videa na našem YouTube kanalu posvećenih baš ovoj temi! Obavezno nam javljajte utiske, ako ste već čuli ili koristili sistem Bullet planiranja.

Pop socket je iskreno veoma prijatno iznenađenje prošle godine. Nakon iRing-a, o kome smo vam pisale detaljno ovde, mislila sam da me ništa neće oduševiti više od njega, ali iskreno jeste i to baš! Pop socket je prijatniji u ruci nego iRing, mada malo manje praktičan jer telefon ne možete postaviti da stoji vertikalno naslonjen na njega, već samo vodoravno, što meni ne predstavlja nikakav problem. Isto je ravno nemogućem da vam telefon ispadne iz ruke ako imate Pop socket. Uz to kod iRings Srbija (Instagram / Facebook) možete pronaći nebrojeno šara. Ja sam zaljubljena u moj mesec, ali mislim da ću uskoro da ga promenim, pošto ne mogu da odolim ostalim šarama.

I najslađe za kraj. Početkom prošle godine sam rešila da se počastim Pandora minđušicama. Godinama tražim minđuše koje mogu da nosim svakoga dana, bez skidanja, a da nisu skroz obične alkice ili tačkice. Izgubila sam naviku da nosim minđuše i da ih menjam svakodnevno još posle srednje škole, pa mi je bilo potrebno nešto jednostavno, ali ne i obično. Pandora minđuše koje vidite na slici ispod definitivno ispunjavaju oba kriterijuma i presrećna sam što sam ih kupila. Ako i vi nemate naviku da nosite minđuše, a voleli biste, ove minđušice su idealno rešenje!

I to bi bilo sve kada su u pitanju nekozmetički favoriti 2017. godine! Iskreno se nadamo da ste uživali u njima, da smo vam možda otkrili nešto novo ili vas inspirisali da odete u šoping, što da ne :) Do sledećeg teksta vas ljubimo, a vi nam šaljite vaše favorite! :)

 

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.