ARTDECO Fixing Powder

22. 12. 2019.

ARTDECO baza za senke

03. 01. 2020.

Godinu dana na YouTube-u

02. 01. 2020.
Beauty Bang Theory - ARTDECO baza za senke 1
Beauty Bang Theory - Godinu dana na YT

Pre nešto više od godinu dana smo pokrenule Youtube kanal. GODINU DANA!!! Nije mi proletelo. Uživala sam u svakom videu, komentaru i ideji! Mnogo sam naučila, mnogo sati provela za kompom, mnogo predivnih komentara pročitala. I jedva čekam da vidim šta nas tek čeka u narednih godinu dana! Video koji sam snimila povodom godinu dana na YouTube-u mi je omiljeni video koji sam snimila do sada! Editovala bih ga još 3X samo da imam izgovor da ga pogledam ponovo. Potrudila sam se da sa vama podelim sve ono što smo naučile u prethodnoj godini. Sve savete, sva očekivanja, ali naravno i da vam se zahvalim za predivnu godinu koja je za nama. 

Teme o kojima sam pričala možete da pročitate u nastavku, pa u koliko vas bilo koja zainteresuje, možete i video da pogledate. A na našem YouTube kanalu, ali i Instagram profilu vas čeka i nagrađivanje – 2 paketića u znak zahvalnosti! Možete se prijaviti na obe platforme, a pobednika ćemo objaviti 08.01.2020. 

Preterano planiranje ne vodi nikuda

Praksa pobeđuje tremu

Bolje završeno nego savršeno

Disciplina je obavezna

Biti iskren je IN

Snimajte videe kakve volite da gledate

Zapisujte ideje

Slušajte svoje gledaoce

Budite detaljni u opisu videa

Budite spremni na nemanje vikenda

Budite spremni na ulaganje

Ne nadajte se zaradi od reklama 

Očekujte neočekivano

Nadam se da ćete i vi uživati u gledanju, koliko sam ja u snimanju! Jedva čekam da čujem utiske! :) Hvala vam na fantastičnoj godini :*

Paketić 1

Paketić 2

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.