Godinu dana na YouTube-u

02. 01. 2020.

ARTDECO All in One maskara

04. 01. 2020.

ARTDECO baza za senke

03. 01. 2020.
Beauty Bang Theory - Godinu dana na YT
Beauty Bang Theory - ARTDECO baza za senke 1

Bilo mi je potrebno nekoliko nedelja da stvorim naviku korišćenja baze za senke, nakon što smo je dobili od Jasmin parfimerije tima. Nisam ni znala da mi je proizvod ove vrste potreban, ali sam se ozbiljno prevarila. ARTDECO baza za senke postala je neizostavni korak u šminkanju od kada sam otkrila sve njene čari, a sada ću vam objasniti i zašto. 

Odmah po otvaranju kutijice iznenadilo me je mini pakovanje. Nisam u tom trenutku znala da će mi 5ml, koliko ova baza ima, trajati čitavu večnost. U pakovanju izgleda kao da je boje kože, ali na kapcima ne ostaje nikakva boja, nakon što se lepo razmaže. Sadrži mikro reflektujuće čestice koje nisu ni malo napadne, već se jedva primećuju. Miris me podseća na muški parfem, ali se on ne oseća kada ga nanesete. 

Kada je ARTDEO baza za senke u pitanju (ali i bilo koja druga), od iste očekujem da se ne sakuplja u pregibu kapka, kao i da spreči senke da se sakupljaju, da olakša blendanje, da istakne boje i da produži trajanje senke na kapcima. ARTDECO baza je ispunila sva moja očekivanja! Na fotografiji ispod možete da vidite razliku u intenzitetu boje bez baze i sa bazom. 

Beauty Bang Theory - ARTDECO baza za senke trag

Ono što me je posebno oduševilo jeste kada je nanesem samostalno. Ranije, kada nosim samo ajlajner, na kapcima najčešće nisam imala ništa. Sada obavezno nanesem bazu preko kapka, jer reflektujuće čestice tom delu daju poseban sjaj koji mi se mnogo sviđa. Još jedan plus joj dajem jer se neverovatno sporo troši. Dovoljno je da samo na sekundu dodirnete proizvod u bočici i to što vam je ostalo na prstu razmažete po kapku, tako da će vam mini bočica trajati mesecima čak i ukoliko je svakodnevno koristite

Dve zamerke koje imam jesu pre svega mini bočica, iz koje će biti nezgodno uzimati proizvod kada dođete do kraja (ali o tome ću razmišljati za nekih 6 meseci). Druga zamerka ne znači previše meni, ali verujem da nekome od vas može da znači. Ukoliko imate jako izražene vene ili kapilare na kapcima, ova baza vam neće pomoći pri prikrivanju nepravilnosti. Verujem da će eventualnu pigmentaciju vizuelno posvetliti zbog reflektujućih čestica, ali ne i veće, izraženije nepravilnosti. Ja nemam iste, pa ne mogu sa sigurnošću da tvrdim, ali pretpostavljam da je tako. 

Beauty Bang Theory - ARTDECO baza za senke 2

Puna cena ove baze je 930 dinara, dok joj je cena na popustu 650 dinara. Ja mislim da će meni ova bočica trajati minimum 6-12 meseci, tako da je ovo i te kako isplativ proizvod. ARTDECO baza za senke, kao i ostali ARTDECO proizvodi dostupni su u Jasmin parfimerijama. 

Ovo je drugi proizvod od ARTDECO brenda koji sam probala i koji me je oduševio. Već sam vam pisala o njihovom puderu za fiksiranje, a sutra vas očekuje i recenzija njihove maskare – najbolje maskare koju sam ikada probala! 

Pišite mi. Da li koristite baze za senke? Jeste li probali ARTDECO-vu?

 

Sve fotografije: Dislokacija

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.