Alverde piling za lice – Bahove kapi

17. 10. 2019.

Aliexpress silikonska četka za lice

25. 11. 2019.

Masažer za rast (nove) kose

23. 11. 2019.

Zavisna sam od masaža. Da imam dovoljno novca i vremena, išla bih na trosatne masaže svakog dana. Familija je odavno počela da ignoriše moje tužne poglede i molbe za masažom, češkanjem, igranjem kosom, tako da takve usluge moram da plaćam. Makar i u vidu silikonskog masažera glave sa Alija. Naručila sam ga samo zarad opuštanja, bez trunke očekivanja da će na bilo koji način uticati na moju kosu. A ako biste me sada pitali šta smatram najboljom kupovinom ove godine, kao iz topa bih vam rekla – “masažer za brži rast (nove) kose”. Najbolje potrošenih 300 dinara ikada :). U nastavku vas čeka recenzija, ali i video za vas koji više volite da slušate :). 

Masažer je naručen sa Aliexpress sajta, nakon što sam videla reklamu za isti na Facebook-u, gde mu je cena bila $30. Naravno, svaki put kad vam izađe reklama na FB ili IG, prvo proverite da li se proizvod može naći na AliExpress-u, kako se obično reklamiraju preprodavci. Na reklami su naveli kako podstiče cirkulaciju, smanjuje perut i podstiče brži rast kose, bez spominjanja nove, baby kose. 

Kada sam počela da koristim masažer za kosu, jedini benifit je bio taj što mi je jako prijao. Opuštao me je i značilo mi je najviše jer mi smanji bol prouzrokovan konstantno vezanom kosom. Kada sam, negde u martu ove godine, prvi put u životu videla baby hairs na svojoj glavi, nisam ni povezala sa masažerom, već sam čitala sastave proizvoda i googlala da li neki od šampona koje koristim može da izazove rast nove kose. 

Na kraju mi je “kliknulo” i nakon skoro godinu dana korišćenja, sigurna sam da je masažer zaslužan za brži rast moje kose i za novu kosu koja mi se svuda pojavila! :) Moja kosa je gusta, ali mi je dlaka veoma tanka, pa vrlo često izgledam “slepljeno”. Nova kosa koja mi raste svuda daje volumen mojoj kosi, meni je preslatka i čini me jako srećnom! I da se razumemo, moje baby hairs nisu one koje imaju centimetar-dva, nikada ne rastu i samo vas iritiraju, već nova kosa koja mi raste, raste konstantno i u nekom trenutku će se izjednačiti sa mojom dužinom kose :). 

Ne mogu da vam ostavim link ka masažeru, jer se linkovi na Aliju stalno menjaju, ali samo je potrebno da potražite “shampoo silicone brush” i videćete mnogo prodavaca i masažera kao sa slike :) 

Kako vam se čini ovaj pink masažer za brži rast (nove) kose? Javite nam utiske u komentarima :) Ljubimo vas!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.