Masažer za rast (nove) kose

23. 11. 2019.

Velika čarolija – Elizabet Gilbert (VIDEO) + GIVEAWAY

08. 12. 2019.

Aliexpress silikonska četka za lice

25. 11. 2019.
Beauty Bang Theory - Velika čarolija

Ne žalim da uložim u dobar proizvod za negu kože lica. Daleko od toga da smatram da su samo skupi proizvodi dobri (čak su mi se mnogi jeftiniji pokazali bolje od Colistar kreme). Ali, od kada su se na tržištu pojavila razna “pomagala” u vidu običnih ili silikonskih četki, masažera od žada i slično, moram da priznam da sam ostala potpuno zbunjena. Izbor je ogroman, podeljenih mišljenja na sve strane, a cene nisu nimalo naivne. Dugo sam razmišljala o kupovini Foreo uređaja. Vaga u horoskopu mi nikako nije olakšala donošenje odluke o modelu, pa sam rešila da pre nego što uložim pozamašnu sumu novca u originalni uređaj, prvo kupim višestruko povoljniju kopiju i vidim da li je ta vrsta pomagala uopšte za mene. Aliexpress silikonska četka za lice je tako završila u mojim rukama, a utiske pročitajte u nastavku (ili pogledajte u videu). 

Pre svega želim da napomenem da ne propagiram kupovinu fake proizvoda i da sam odluku da kupim kopiju pre nego original donela svesna mogućnosti da bude propraćena tonom negativnih komentara. Ipak se nadam da do toga neće doći :). Nikada ne bih sama kupila, niti vama preporučila kupovinu šminke / kozmetike koja nije originalna, kako su to proizvodi koji se dugo zadržavaju na koži, a imajući u vidu da je ovo silikonska četka, nema bojazni da će vaše lice bilo šta upiti i da će mu ovaj proizvod na takav način naštetiti. 

Što se samog aparatića tiče, mali je, lepo staje u ruku i iglice sa prednje strane su veoma mekane. Sa zadnje strane ima nešto deblje i grublje iglice koje se mogu koristiti na telu, ali mislim da su prejake za lice. Vodootporan je, tako da možete da ga koristite i u tušu i ima 3 brzine (ja koristim najbržu). Baterija mu traje baš dugo (mesecima) i u poslednjih godinu i po dana sam ga samo 3 puta punila. Kada osetim da su vibracije oslabile, stavim ga na punjač (koji se dobije u pakovanju – običan, kratak USB kabl) i ostavim tokom noći, mada verujem da se napuni za par sati. 

Kada su moji utisci u pitanju, primetila sam da mi je lice čistije i mekanije nego kada se umivam samo rukama. Pogotovo nakon skidanja šminke primetim da mi je više proizvoda skinula četka, nego što je to moguće da sama uradim prstima. Međutim ukoliko očekujete neke revolucionarne promene na koži, mislim da ipak moram da vas razočaram. 

Aliexpress silikonska četka za lice moju kožu čini mekanijom i na dodir čistijom, ali nisam primetila da su mi pore čistije, da imam manje mitisera na nosu, niti da su mi se bubuljice, koje inače dobijam s vremena na vreme (pred ciklus, ili nakon par dana nošenja nešto jače šminke) proredile. 

Navikla sam i sebe i svoje lice da koristim ovu vrstu aparata na licu i zaista uživam u tom malom ritualu, ali najiskrenije bih vas slagala kada bih rekla da je ovo nešto bez čega ne mogu da živim i za šta smatram da je svakoj ženi potrebno. 

U videu sam vam detaljnije pričala o svemu i trudila sam se da budem što objektivnija, pa bacite pogled za više informacija. 

Naravno, ne zaboravite da nam napišete i svoje utiske vezane za ovu recenziju. 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.