Bioten dvofazno sredstvo za skidanje šminke

21. 05. 2016.

Bioten CC krema

27. 05. 2016.

Bioten piling krema

24. 05. 2016.

Kao što smo vam obećale u poslednjem tekstu, nastavljamo sa recenzijama Bioten proizvoda sve do kraja meseca, do kada i traje njihov nagradni #WalkTall konkurs. O Walk Tall kampanji smo detaljnije pisale ovde, a danas je na red konačno stigla i Bioten piling krema sa piling česticama koje su napravljene od koščica kajsije!

Kada smo počele da planiramo pokretanje bloga, jedan od prvih proizvoda koji se pronašao na spisku proizvoda o kojima želimo da pišemo, je upravo ovaj piling. Deo je Biotenove Skin Moisture kolekcije i namenjen je normalnoj i kombinovanoj koži (ali odgovara i mojoj suvoj koži). Sarži 100% prirodne ekstrakte, med koji je odličan za hidrataciju kože, kao i piling čestice napravljene od koščica kajsije! Ovaj piling ne sadrži plastične piling čestice, tako da ne zagađuje životnu sredinu! Kao i Biotenovo dvofazno sredstvo za skidanje šminke, o kome smo vam pisale ovde, sadrži sastojak Hydro Nutrient, koji sprečava dehidrataciju kože.

Beauty Bang Theory - Bioten piling krema swatch

Bioten piling krema je jedan od retkih proizvoda koje verno koristim godinama. Ovu piling kremu koristim kao sredstvo za umivanje, a ne piling. Razlog za to je pre svega, mala količina piling čestica, koje ne pružaju dovoljno jak piling mojoj suvoj koži. Sa druge strane, ovo sredstvo je jedan od retkih proizvoda za čišćenje lica koji ni malo ne isušuju moju kožu! Koža je nakon umivanja hidrirana, ali bez onog neprijatnog filma koji znaju da ostave sredstva za čišćenje lica namenjena suvoj koži. Iako lice uvek nakon umivanja namažem, nemam potrebu za kremom istog trenutka kada izađem iz kupatila. Bioten piling kremu ne koristim svakodnevno, već je kombinujem sa Bioten gelom za umivanje sa ekstraktom dunje, pošto imam osećaj da mi on bolje očisti kožu ukoliko sam imala šminku tog ili prethodnog dana. Najčešće je koristim kao deo jutarnje rutine nege lica, i svaki put me oduševi i razbudi njen miris! Obavezno je njušnite kada naletite na nju sledeći put!

Bioten piling krema ne sadrži parabene, parafine, kao ni veštačke boje. Dermatološki je testirana. Možete je pronaći u svim Lilly i DM prodavnicama, kao i u većim supermarketima! Ovaj proizvod proglašen je 2015. godine za favorita među Srpskim kozmetičkim blogerkama! Košta oko 250-300 dinara za 150ml proizvoda!

Da li ste probale Bioten piling kremu?

 

2 comments

  1. Ovo kao da je stvoreno za mene, pošto godine idu a lice postaje sve suvlje moram je nabaviti jer je bas to sto mi treba. lepo je sto mozemo ovako da se informisemo. Pozdrav

    1. Draga Gordana, drago nam je da Vam se sviđa naš način prezentovanja proizvoda! Ako se ne varam, Bioten piling krema je trenutno na popustu u DM prodavnicama, tako da je pravi trenutak da je nabavite :)

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.