Martovski favoriti 2016

30. 03. 2016.

Strawberry Kissed

03. 04. 2016.

Bioten “Walk Tall” kampanja i nagradna igra

02. 04. 2016.

Prvog dana aprila, u Botaničkoj bašti “Jevremovac” organizovana je promocija nove Bioten kampanje “Walk Tall”, čiji je cilj da podstakne sve žene da budu samouverene i da hodaju ponosno! Kompanija Bioten inspirisana je prirodom i svime što nam priroda nudi, pa su i njihovi proizvodi napravljeni od prirodnih sastojaka, a bez štetnih, kao što su parabeni i parafini.

Pokretanje “Walk Tall” kampanje obeležiće i velika nagradna igra u kojoj mogu da učestvuju sve žene i devojke starije od 13 godina (devojke koje imaju od 13-18 godina moraju imati saglasnost roditelja ili staratelja za učestvovanje u ovoj nagradnoj igri). Prijave za “Walk Tall” konkurs traju do 31. 05. 2016. godine.

Sve što je potrebno da uradite kako biste učestvovali u “Walk Tall” nagradnoj igri je da se registrujete na “Walk Tall” sajtu i postavite video na kome hodate samouvereno, uzdignute glave! Nakon toga potrebno je da napišete zašto se osećate samouvereno u svojoj koži. Možete postaviti i više od jednog videa! Detaljnije informacije vas čekaju na “Walk Tall” sajtu. Postavljanjem videa, pored toga što se prijavljujete za učešće u nagradnoj igri, možete pomoći i drugim devojkama i ženama, koje se možda trenutno ne osećaju prijatno u svojoj koži, da se opuste i zavole sebe.

Kompanija Bioten odabraće čak 50 pobednica ove nagradne igre! Trideset učesnica mogu osvojiti korpe pune Bioten proizvoda koje sami biraju, tri će osvojiti bicikl, dok će se dve opuštati tokom vikenda na Mećavniku. Bioten će petnaest učesnica, čiji video bude ocenjen kao najkreativniji, nagraditi programom “Intermezzo for you” i produženim vikendom u hotelu “Solaris” u Vrnjačkoj Banji.

Držimo palčeve svim ženama i devojkama koje odluče da učestvuju u ovoj fenomenalnoj nagradnoj igri! Ne zaboravite da lajkujete Bioten-ovu Facebook stranicu, gde možete dobiti više informacija vezanih za #WalkTall kampanju, ali i za sve njihove proizvode, akcije, popuste i novitete.

Ovom prilikom bismo se još jednom zahvalile kompaniji Bioten, što nas je pozvala na fenomenalno druženje, kao i Tegla’s sokićima, salatama i desertima, koji su nam zasladili dan!

Beauty Bang Theory - Walk Tall kampanja 2

Beauty Bang Theory - Walk Tall kampanja 3

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.