Favoriti 2015. godine

03. 01. 2016.

Bioderma Atoderm Crème

03. 01. 2016.

Sephora kremasta kupka sa mirisom karamele

03. 01. 2016.

Obično nisam previše izbirljiva kada su kupke u pitanju. Bitno mi je samo da mirišu sveže i da ne isušuju kožu. Poslednjih nekoliko godina, od kada sam prvi put kupila Sephora kremastu kupku sa mirisom karamele, čim dođe malo hladnije vreme i praznici, ona se iznova nalazi na mojoj polici u kupatilu.

Sephorina kupka je kremasta i malo gušća. Lako se razmazuje i lepo peni, pogotovo ukoliko koristite sunđere ili lufe za kupanje. Miriše na karamelu, i iako ja ne volim previše slatke mirise, ova kupka mi ne miriše otužno slatko. Miris je dosta intenzivan i ispuniće celo kupatilo dok se kupate. Zadržava se i na koži, ali ne jako kao dok se kupate, već ćete ga osetiti samo ukoliko pomirišete kožu. Ono što je meni najviše bitno, ova kupka ne isušuje kožu. Ostavlja je mekanom i nemate potrebu da namažete mleko na kožu čim izažete iz tuša.

Sephora kremasta kupka sa mirisom karamele dermatološki je testirana i ne sadrži parabene. Sadrži ekstrakt šećerne trske. Možete je kupiti u svim Sephora prodavnicama po ceni od oko 550 dinara za 140ml proizvoda. Pored mirisa karamele, postoji još desetak – petnaest različitih mirisa, pa se odlučite za vama najdraži.

Da li ste do sada probali Sephorine kupke? Koji miris je vama omiljeni?

Leave a comment