Sephora kremasta kupka sa mirisom karamele

03. 01. 2016.

Baby Lips Winter Delight limitirana kolekcija

09. 01. 2016.

Bioderma Atoderm Crème

06. 01. 2016.

Konačno smo dočekali sneg i malo hladnije vreme, a zajedno sa hladnijim vremenom, kao i centralnim grejanjem, moja koža prelazi od normalne u izuzetno suvu. Već godinama koristim Bioderma Atoderm Crème i do pre par dana mi nije ni palo na pamet da pisem o njoj, sve dok nisam otišla u dužu šetnju bez rukavica i završila sa užasno ispucalim i suvim rukama. Ova krema je ponovo priskočila u pomoć i još jednom dokazala da joj nema ravne.

Bioderma Atoderm Crème predviđena je osobama sa suvom do veoma suvom i osetljivom kožom. Moje mišljenje je da bi ona odgovarala i osobama sa normalnom kožom. Ne sadrži parabene. Miris joj je dosta nežan i klasičan za sve njihove kreme i mleka za lice i telo. Može se koristiti kako na telu, tako i na licu i mogu je koristiti i bebe i deca i odrasli. Ja sam je do sada koristila samo na telu.

Pakovanje od 500ml ima pumpicu, ali i zaštitu za pumpicu, kako ne bi napravila haos u torbi ili tašni, tako da je odlična ukoliko je nosite na putovanja. Krema je bele boje, malo ređe teksture. Potrebna je mala količina proizvoda, pošto se krema izuzetno lako razmazuje i upija. Koža je upija za nekoliko minuta, ali se satima nakon mazanja može osetiti na telu. Hidrira kožu odmah  i ona ostaje hidrirana satima. Nakon moje nepromišljene šetnje bez rukavica, ni jedna krema za ruke koju sam probala nije uspela da mi oporavi ruke iako sam ih mazala nekoliko puta dnevno. Nakon što sam samo jednom namazala Bioderma Atoderm Crème ruke su mi bile bolje, a nakon dva dana su se u potpunosti oporavile. Proizvođač tvrdi da ova krema zadržava vodu u površinskom sloju kože i stvara barijeru koja onemogućava vodi da ispari iz nje. Da li sve to tako izgleda, ja nemam način da proverim, ali je ova krema bez razmišljanja najbolje sredstvo za hidrataciju kože koje sam ja do sada koristila.

Cena Bioderma Atoderm Crème je oko 2500 dinara za 500ml proizvoda. Možete je kupiti u Lilly-ju i apotekama koje prodaju Biodermine proizvode. Obavezno lajkujte Facebook stranicu Bioderme kako biste saznali sve o aktuelnim promocijama i popustima.

Koja je vaša omiljena krema za hidrataciju kojoj se uvek vraćate?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.