Poređenje povoljnih četkica za blendanje

12. 07. 2016.

Svečana letnja šminka

18. 07. 2016.

L’oreal Le Vernis à l’Huile lakovi za nokte + GIVEAWAY

15. 07. 2016.

Već smo vam pisale o novim L’oreal lakovima ovde, a činjenica da smo se vratile po još nijansi vam govori o tome koliko su nas oduševili! L’oreal Srbija nas je nedavno veoma obradovao kada su se i na našim policama pojavile elegantne staklene bočice L’oreal Le Vernis à l’Huile lakova i to po odličnim cenama.

L’oreal Color Riche Le Vernis à l’Huile lakovi za nokte dolaze u bočicama koje sadrže čak 13,5ml proizvoda i kod nas se mogu pronaći po fenomenalnoj ceni od oko 350 dinara. Ukupno je dostupno 24 nijanse, dok ih kod nas ima u malo manjem broju. Od providne do crne, sve nijanse novih L’oreal Le Vernis à l’Huile lakova za nokte obogaćene su mikro česticama ulja koje u kombinaciji sa pigmentom čine jedinstvenu formulu ovih lakova. Lakovi i nakon sušenja zadržavaju visok sjaj na noktima, koji traje i do nekoliko dana. Formula ovih lakova je izuzetno kremasta, i lako se razmazuju. Rekla bih da im, kad je formula u pitanju, pogotovo tamnije nijanse spadaju u gušću kategoriju lakova, ali to ni na koji način ne kvari kvalitet ovog proizvoda.

Prvi sloj laka suši se veoma brzo, za nekih 3-4 minuta, dok je drugom potrebno malo više (do 10 minuta). Ukoliko mažete više od dva sloja, preporučujem vam da preko namažete i neki brzosušeći lak za nokte, kako ne biste sedele bespomoćno 15-30 minuta. Četkica ovih lakova je oblo sečena i šira od klasičnih četkica što omogućava brže mazanje laka. Četkica ne ostavlja trag u laku prilikom mazanja. Ono što je glavni razlog našeg potpunog oduševljenja ovim lakovima je činjenica da na noktima traju i do nedelju dana bez ikakvog krzanja!

Nijanse koje možete videti na slici iznad su 668 Bleu Royal i 220 Dimanche Après-Midi! Nijansa 668 Bleu Royal je prelepa teget boja, koja u samo jednom sloju prekriva ravnomerno celu nokatnu ploču. Formula mu je malo gušća, ali to ne otežava mazanje ovog laka. Na noktima izgleda za nijansu tamnije nego u bočici. Veoma elegantna boja, koja mnogo lepše, prirodnije i efektnije izgleda na noktima nego crni lak, što je i glavni razlog moje ljubavi prema teget nijansama. Ako nas duže pratite znate da smo vam o teget lakovima već pisale. Jedna od prvih recenzija na blogu bila je o Essence mat teget laku. Zatim smo za vas uporedile dva teget laka razlicitih cenovnih rangova i napisale recenziju o odličnom i veoma zanimljivom Moyra teget laku. Verovatno se sećate i našeg predloga za jednostavan zimski manikir, koji veoma lako moze biti i odlican lenji manikir.

L’oreal Le Vernis à l’Huile lak za nokte u nijansi 220 Dimanche Après-Midi već ste videli u junskim favoritima, ali smo vam ostale dužne za recenziju i swatch na noktima. Kao i svim ostalim svetlim nijansama sa kojima sam se ja susretala i ovom laku su potrebna 3 sloja kako bi u potpunosti ravnomerno prekrio nokatnu ploču bojom. Bez obzira na to ovaj lak ne izgleda debelo na noktu, izjednači nokatnu ploču i iako se malo duže suši vredi sačekati. Ako mislite da je isti kao nijansa 114 Nude Demoiselle, o kojima smo vam pisale ovde, verujte mi da nije, ali su veoma slični. Nijansa 220 ima više roze pigmenta, ali obe nijanse su predivne za leto, bez obzira da li tokom leta preplanete ili ne. Sve preporuke i za nijansu 114 i za nijansu 220 pošto obe izgledaju odlično i na dugim i na kratkim noktima.

Kao što ste mogli da pročitate u naslovu, došao je red i za novo darivanje. Možete osvojiti jednu od ove dve nijanse L’oreal Color Riche Le Vernis à l’Huile lakova za nokte! U ovom darivanju obradovaćemo dve čitateljke, a svi detalji čekaju vas na našoj Facebook stranici!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.