Oktobarski favoriti 2015

31. 10. 2015.

Biodermin piling za lice

06. 11. 2015.

Essence VS Nails Inc

03. 11. 2015.

Već nedeljama na mojim noktima se menjaju različite nijanse teget boje. O jednom teget laku ste već čitali na blogu, a danas ću pisati o druga dva laka, potpuno suprotnog cenovnog ranga, koji su vrlo slični. U pitanju su Nails Inc lak za nokte u nijansi Upper Brook Street i Essence lak za nokte u nijansi 17 Indigo to go.

Nails Inc lak za nokte deo je limitirane kolekcije Crystal Colour koja nažalost više nije u prodaji. Ovu nijansu, kao i neke druge iz ove kolekcije, još uvek možete pronaći na sajtovima kao što je eBay. Nijansa Upper Brook Street predivna je metalik teget boja. Lak se vrlo lako nanosi, razmazuje i potpuno će prekriti nokat nakon dva sloja. Četkica je standardne širine i ne ostavlja tragove prilikom mazanja. Brzo se suši, lako se skida i neće obojiti vašu nokatnu ploču. Ukoliko uspete da ga pronađete negde preporučila bih ga zbog jedinstvene metalik boje i predivne sjajne završnice.

Indigo to Go je teget lak za nokte, koji za razliku od Nails Inc laka u sebi sadrži sitne šljokice. One su u bočici plave i ljubičaste, ali se ljubičaste šljokice, nažalost, ne vide kada se lak namaže. Suši se malo duže, oko 10ak minuta, pa ukoliko ste u žurbi namažite brzosušeći nadlak preko njega. Prvi sloj je prilično providan, ali će dva sloja potpuno prekriti nokat. Ovaj lak ima završnicu koja dosta podseća na gel. Pored visokog sjaja, šljokice na noktima izgledaju kao da se nalaze ispod providnog gela.

Beauty Bang Theory - Essence VS Nails Inc na noktima

Na slici iznad, na kažiprst i srednji prst namazala sam Nails Inc lak u nijansi Upper Brook Street, dok je na domalom i malom Essence-ov lak za nokte u nijansi 17 Indigo to Go. Oba laka su odlične trajnosti i na mojim noktima su izgledali netaknutno 5-6 dana. Nails Inc lakovi za nokte koštaju oko 2000 dinara i možete ih kupiti u Sephori, dok je ovaj Essence-ov lak za nokte 240 dinara i ima ga u svakom Lilly-ju i DM-u. Kvalitet oba laka je odličan, trajnost i boja su im takođe slični. Ukoliko ste planirale da kupite Nails Inc lak, ali ste ga propustile ili vam se nije davalo toliko novca za njega, slobodno se odlučite za Essence-ov lak u nijansi 17 Indigo to Go iz kolekcije The Darks.

Moja opčinjenost teget lakovima i dalje traje, pa bih vas zamolila da mi u komentarima preporučite vaš omiljeni teget lak!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.