The Body Shop buter za čišćenje lica

03. 03. 2016.

Pariz

09. 03. 2016.

Moyra 316 Deep Forest

06. 03. 2016.

Nakon oduševljenja holografskim Moyra lakovima, jedva sam čekala da se u rasporedu na blogu nađe mesta za još njihovih proizvoda. Problem koji imam sa Moyra lakovima za nokte je to što ne mogu da se odlučim za jednu nijansu! Zagledam stalak, swatcheve, katalog, menjam mišljenje nekoliko puta i onda teška srca izađem samo sa jednim lakom iz prodavnice. Ovog puta izbor je pao na Moyra 316 Deep Forest nijansu iz Aqua Jeans kolekcije.

Nijansa ovog laka veoma je zanimljiva. U zavisnosti od osvetljenja izgledaće plavo, zeleno, ljubičasto ili sve te boje pomešane. Spada u kategoriju duohrom ili možda čak i multihrom lakova. Kako mu je formula dosta retka, biće potrebna bar 3 sloja kako bi boja ravnomerno prekrila nokat, ali pošto su u pitanju tanki slojevi, lak neće izgledati debelo na noktu, naprotiv. Zbog retke formule i neophodna tri sloja laka, plašila sam se da će ostajati tragovi posteljine ili kose u njemu, ali se to nije desilo.

Beauty Bang Theory - Moyra 316 Deep Forest

Moyra 316 Deep Forest lak za nokte izdržaće bar 4 dana na vašim noktima. Uz Moyra Top Coat trajao je na noktima i do nedelju dana! Četkica laka je malo duža, normalne širine, ravno sečena. Lak se lako razmazuje po noktu, ali četkica ostavlja tragove bez obzira na to koliko slojeva laka namažete. Zbog specifične boje, to se gotovo i ne primećuje, osim ako se baš zagledate, tako da mu to neću uzeti kao manu. Suši se brzo (ali ne brzo kao holografski lakovi). Potrebno je oko 2-5 minuta u zavisnosti od toga koji sloj mažete.

Moyra zaista ima ogroman izbor i nijansi i posebnih kolekcija i završnica lakova za nokte, tako da sam sigurna da će svako uspeti da pronađe nešto za sebe. Cena svih Moyra lakova je oko 300 dinara i mogu se pronaći u prodavnici Belle Donne u Kragujevcu, ili se naručiti preko njihove Facebook stranice. Od sedam njihovih nijansi, koliko sam ih do sada probala, ni jedna me nije razočarala, tako da jedva čekam sledeću priliku da se opet družimo sa njima!

Imate li iskustva sa Moyra lakovima? Koja je vaša omiljena nijansa?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.