L’oreal Infallible Matte Max karmini

15. 03. 2016.

UPDATE: Šampon za brži rast kose

21. 03. 2016.

L’oreal Color Riche Le Vernis à l’Huile

18. 03. 2016.

U poslednjem tekstu pisale smo vam o novim L’oreal karminima. Danas ćemo vam pisati o novim L’oreal Color Riche Le Vernis à l’Huile lakovima za nokte. Ovo će ujedno biti i poslednji tekst posvećen L’oreal novitetima, bar dok ne postanu dostupni i kod nas na tržištu!

Novi L’oreal Color Riche Le Vernis à l’Huile lakovi za nokte mogu da odnesu nagradu za najlepšu bočicu lakova za nokte, među drogerijskim proizvodima. Prelepa, elegantna bočica sadrži u sebi čak 13,5ml laka za nokte i ukupno postoje 24 nijanse. Na slikama možete videti nijansu 114, 224 i 556. Pre nego što vam napišemo po nešto o svakoj od njih, evo šta je karakteristično za sve.

Ovi lakovi u sebi sadrže mikro čestice ulja, koji pomešani sa pigmentom čine specifičnu formulu ovih lakova. Četkica im je normalne dužine, sečena je oblo i malo je šira nego klasične četkice, što omogućava brže i preciznije mazanje. Četkica ne ostavlja trag u laku tokom mazanja. Prvom sloju potrebno je oko 3 minuta da se osuši, dok je drugom potrebno bar 7-10 minuta. Zadržavaju visok sjaj i kada se osuše. Veoma su kremasti i lako se razmazuju po noktu. Sva tri laka popunjavaju brazdice i nepravilnosti na noktu čineći nokatnu ploču glatkom. Trajnost na noktima je fenomenalna! Izdržali su punih nedelju dana na mojim noktima, bez ikakvog krzanja.

Najsvetlija nijansa je 114 Nude Demoiselle. U pitanju je lak krem-bele boje sa veoma blagim roze pigmentom, koji se, nažalost, ne vidi lepo na slikama. Formula ovog laka veoma je retka i potrebna su tri sloja kako bi boja ravnomerno prekrila nokat. Bez obzira na to, ovaj lak je postao meni omiljeni, jer predivno izgleda na rukama. Mogu ga mazati i devojke sa kraćim noktima, jer i na njima izgleda lepo. Verujem da je idealna nijansa za leto koje samo što nije stiglo, kada ruke malo pocrne, kao i za mlade i venčanja.

Beauty Bang Theory - L'oreal Color Riche Le Vernis à l'Huile 114

Nijansa 224 Rose Ballet je najveće razočarenje od ova tri laka. Planirala sam da mi ovaj lak bude omiljeni, ali nažalost je daleko od toga. Boja u bočici izgleda predivno, narandžasta boja, sa malo roze pigmenta, svetla, letnja i nekako “vesela”. To i jeste slučaj na jakom dnevnom svetlu i suncu. Međutim, čim je svetlo malo lošije ova nijansa na rukama potaje ciglanarandžaste boje i nekako mračna, pa ruke izgledaju starije. Potreban je samo jedan sloj da se ceo nokat prekrije ravnomerno. Boja na noktima izgleda za nijansu tamnije nego u bočici, a ako namažete i drugi sloj, biće neprepoznatljiva.

Beauty Bang Theory - L'oreal Color Riche Le Vernis à l'Huile 224

Poslednja nijansa za danas jeste nijansa 556 Grenat Irreverent. U pitanju je tamna, bordo-ljubičasta nijansa. Ovaj lak je najgušći od tri i možete proći i samo sa jednim, malo debljim slojem laka. Lepo se razmazuje i ravnomerno prekriva nokat bojom, bez obzira na to što mu je formula malo gušća. Klasična, elegantna, bordo-ljubičasta nijansa, potrebna u svakoj kolekciji!

Beauty Bang Theory - L'oreal Color Riche Le Vernis à l'Huile 556

Kao što smo vam rekli na početku, ovi lakovi još uvek nisu dostupni u Srbiji, ali se iskreno nadamo da će nas L’oreal Srbija uskoro obradovati i sa njima. Cena ovih lakova je oko 10€.

Kako vam se čine novi L’oreal Color Riche Le Vernis à l’Huile lakovi za nokte? Jeste li i vi oduševljeni bočicama?

4 comments

  1. Prva nijansa na slici izgleda prelepo! Ja jos uvek nisam nasla takvu nijansu kojom sam zadovoljna (uglavnom je pigmentacija problem) ali cu probati ovaj cim stignu kod nas :)

    1. Pa moram da priznam da ni ovoj nije pigmentacija najjaca strana. Neophodna su dva deblja / tri tanja sloja kako bi ravnomerno prekrili nokat! Ali mislim da je to generalno problem sa lakovima ovih nijansi. Bar ja nisam naišla još na lak ove nijanse koji je dobre pigmentacije :/
      Bez obzira na to, obožavam ovaj lak i sve mu opraštam! A i traje bar 7 dana na noktima!!! :)

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.