Zašto vam je Avon Rio Coctail kupka potrebna u životu

06. 02. 2017.

Fabričica snova – idealan poklon za Dan zaljubljenih

11. 02. 2017.

Šminka za Dan zaljubljenih inspirisana Kylie Jenner – Be Mine kolekcijom

09. 02. 2017.
Beauty Bang Theory - Avon Rio Coctail
Beauty Bang Theory - Kyle Janner - Be Mine 5

Bez obzira da li pratite Kardašijanove / Dženerove, ukoliko volite šminku, sigurna sam da ste čuli i poželeli nešto od Kylie Jenner kozmetike. Ni mi naravno nismo izuzetak, ali pošto još uvek ne znamo za sigurne / legalne puteve da dođemo do iste iz Srbije, rešile smo da nam Kyle šminka ove godine bude samo inspiracija. Zapravo, reklamna fotografija za Kylie Jenner – Be Mine kolekciju, specijalno napravljena za Dan zaljubljenih ove godine.

Šminka koju vidite na fotografijama je vrlo jednostavna, iako možda tako ne deluje. Počnite kao i uvek sa očima. Najtamniju nijansu nanesite tik uz trepavice i izblendajte je tako da polako bledi ka obrvama. Milica je počela sa crnom, pa nastavila sa tamno ljubičastom, ljubičasto-bordom, crvenom i na kraju je stavila senku “cigla” boje. Ka obrvi nanesite mat bež senku, čisto kako biste sve lepo izblendali. I ne zaboravite da blendate, blendate, blendate :)! Preko mat senke ispod obrve, ali i u unutrašnji ugao oka dodajte highlight-er ili neku šimerastu senku, kako biste vizuelno “podigli” obrvu i “otvorili” oko. Ajlajner nije obavezan, ali ga mi uvek volimo! Srce ispod oka je, naravno, samo za slikanje, ali naš model, Milena, nije želela da ga skine, ni kada smo završile sa fotografisanjem :) .

Beauty Bang Theory - Kyle Janner - Be Mine 4

Kada je ten u pitanju, ne preterujte sa bronzerom, rumenilom ili jakim konturama. Oči i tamne, mat usne, dovoljno su efektne same za sebe, tako da se trudite da samo ujednačite ten bez skretanja pažnje sa očiju! Veštačke trepavice mi uvek obožavamo, ali njih možete i da preskočite.

Moramo da se zahvalimo Mileni, koja ne samo da je sa oduševljenjem prihvatila naš poziv da nam bude model, već je to odradila kao pravi profesionalac! Hvala :) :*

U nastavku možete videti kompletan spisak šminke korišćene za današnji Kylie Jenner – Be Mine look sa linkovima ka već objavljenim recenzijama. Ali i još fotografija! Rekle smo vam da smo uživale u fotkanju sa Milenom, zar ne!? :)

Beauty Bang Theory - Kyle Janner - Be Mine 3

Lice:

Oci:

Usta:

  • Golden Rose tečni karmin u nijansi 05

Beauty Bang Theory - Kyle Janner - Be Mine 2

4 comments

  1. Oci i ten su joj besprekorni, ali usne izgledaju grozno, uopste nije ujednacena boja, ili su joj usne suvise suve pa se sve tako ruzno vidi

  2. Meni je ovaj Valentinovski look fantastičan i rado bih se pustila u MIličine ruke da me ovako lipo našminka.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.