Ziaja mleko za telo sa kozjim mlekom

12. 01. 2017.

Sephora Konjac Sponge duo

23. 01. 2017.

Ingrid HD Beauty Innovation bronzer

15. 01. 2017.
Ingrid HD Beauty Innovation bronzer

Dosta smo vam pisale o Ingrid proizvodima u poslednje vreme. Od baze za šminkanje do maskare sve njihove proizvode, o kojima smo vam pisale, volimo i koristimo redovno. Za kraj ove (ne tako kratke), serije tekstova, sačuvale smo našeg najvećeg favorita – Ingrid HD Beauty Innovation bronzer!

Ingrid HD Beauty Innovation bronzer dolazi u velikom i čvrstom plastičnom pakovanju koje sadrži čak 25g proizvoda! Pakovanje se lepo zatvara i preživelo je čak i jedan pad na pločice. Sam proizvod ima izgled ruže sa okom u centru, što je zaštitni znak Ingrid kozmetike. Milica je prisvojila ovaj bronzer pre par meseci, od kada ga redovno koristi na mušterijama i verujte nam, sve devojke se oduševe kada ga vide! Što zbog ruže, što zbog veličine samog proizvoda!

Ingrid HD Beauty Innovation

Ovaj bronzer je potpuno mat i tople braon boje. Odlično se pokazao i kao senka, što je definitivno još jedan razlog za preporuku! Dobre je pigmentacije, lepo se blenda i lako nadograđuje. Razlog zašto je Ingrid HD Beauty Innovation bronzer naš (totalni) favorit je zato što se ni malo ne kruni! Toliko da, baš kao i sa senkama, u početku nismo bile sigurne da li je pigment uopšte ostao na četkici! To što se ne kruni ni malo znači, pre svega, da ne možete da preterate, da ne morate ni da otresete četkicu pre nanošenja proizvoda na lice i da se, samim tim, izuzetno sporo troši!

Kad kažem da se izuzetno sporo troši, mislim: Milica ga bar 3 meseca koristi i na sebi i na mušterijama i ruža je i dalje netaknuta! I ne, ne šalimo se.

Ingrid HD Beauty Innovation bronzer swatch

Trag levo > dva neizblendana sloja.

Trag desno > delimično izblendan jedan sloj.

Ako ste u potrazi za novim, odličnim, povoljnim bronzerom koji će vam trajati čitavu večnost, ovde možete da naručite vaš Ingrid HD Beauty Innovation bronzer za oko 600 dinara! Možete da ga kupite i u prodavnicama sa ovog spiska.

Da li vm se sviđa Ingrid HD Beauty Innovation bronzer? Koji bronzer vi trenutno koristite?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.