Jesenji smokey eye

22. 10. 2017.

Balea crna maska – poređenje nove i stare verzije

27. 10. 2017.

Unicorn

23. 10. 2017.

Nije moguće opisati koliko smo srećne danas! Od kada smo ugledale ovu sjajnu unicorn periku, znale smo da će nam predlog šminke za Noć veštica biti upravo jednorog. Ja sam provela dane i dane na Google-u i Pinterest-u, pretraživala, inspirisala se, smarala Milicu do besvesti fotografijama, a onda smo se konačno našle, ona mi je oduzela pristup svim ogledalima i telefonima i naterala me da sedim i čekam da završi šminku pre nego što se oglednem. Malo je reći da sam ostala bez teksta kada je završila!

“Strašna” šminka za Noć veštica je očekivana i ideje se lako se pronađu na internetu, ali nam se čini da su girly ideje mnogo ređe. Dobro, shvatamo mi šta je zapravo tema Halloween-a, ali ja ću uvek pre izabrati da budem cute, pa makar to bilo i za Noć veštica. Nemojte da nas shvatite pogrešno, kapa dole svim devojkama koje su nas ostavile bez teksta našminkane upravo kao kosturske glave, zombiji i ostala čudovišta, ali to nije naš fazon (za sada). Podsetićemo vas na to da smo i prethodnih godina imale maske za devojcice – polomljena lutka, zlatna kraljica, gejša i Queen B .

Zvezda današnje šminke definitivno je ova sjajna perika (ako želite da je kupite, javite nam se putem mail-a ili preko neke od društvenih mreža)! Uz nju smo želele da uklopimo i šminku pa je Milica prvo moje obrve obojila u plavu i zelenu boju koristeći olovke za oči, a zatim je prešla i na kapke koji na sebi imaju sve boje, od žute, preko narandžaste, roze, zelene i plave, jer unicorn šminka ne može da prođe bez duginih boja!

Kada je lice u pitanju izbegle smo bronzer, ali je zato roze rumenilo završilo svuda po mom licu. Obrazi, čelo, nos, vrat, pa i ključne kosti! Dosta Mary-Lou highlightera preko učinilo je da zaista izgledam i osećam se kao roze unicorn koji se presijava dok hoda! Cirkoni su naišli spontano. Nisu bili planirani, ali su se savršeno uklopili uz celu kombinaciju. Usne su žute boje, pošto sam trenutno opsednuta žutom bojom, a dobili smo ih tako što smo žuti NYX pigment pomešale sa malo sjaja za usne!

 

Veštačke trepavice smo ovoga puta svesno preskočile, bar za slikanje. Veštačke trepavice u boji bi bile previše u kombinaciji sa perikom, dok su obične, crne trepavice skrivale boje na mojim spuštenim kapcima. Naravno, kao i uvek, ne morate da ispratite svaki naš korak i slobodno stavite najduže i najšarenije trepavice koje uspete da nađete! Igrajte se i uživajte!

Spisak proizvoda bio bi (pre)dugačak, pa ćemo ga preskočiti, a ukoliko vas interesuje nešto konkretno, obavezno nam se javite u komentarima i odgovorićemo vam što pre!

Obavezno nam javite i da li vam se dopada naša unicorn šminka, a ako i vi rešite da budete jednorog za ovogodišnju Noć veštica, nikako ne zaboravite da nam pošaljete slike ili da nas tagujete na Instagram-u ili Facebook-u.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.