The Huntsman – Zlatna kraljica

26. 10. 2016.

Mafini sa bundevom

30. 10. 2016.

Beyoncé – Lemonade šminka

29. 10. 2016.

Stigao je red na treći i naš poslednji ovogodišnji predlog kako da se našminkate za Noć Veštica :). Ako ste pročitali na blogu deo o nama verujem da ste mogli da pretpostavite da Milica nije mogla da odoli ideji da postane Beyoncé :)! Poslednji predlog svakako je najlakši i idealan je ako se, kao ja, (uvek) šminkate u poslednjem trenutku!

Ceo Lemonade album, kao i istoimeni dokumentarac obeležila je bela farba kako na licu queen B, tako i po licima i telima njenih plesača. Šminka koju Beyoncé nosi u spotu i filmu krajnje je jednostavna, a složićete se veoma efektna. Vrlo verovatno svu potrebnu šminku već posedujete, pa nećete morati da kupujete belu farbu ili zlatne listiće.

ŠMINKA


Najlakše je da se prvo našminkate onako kako se inače šminkate. Potrudite da vam ten bude što više ujednačen, ali nema potrebe da nanosite velike količine pudera, kao na primer ukoliko odlučite da budete porcelanska lutka. Izaberite koju vrstu tačkica želite, ali i kakvu frizuru želite. Za tačkice će vam biti potrebna bela olovka za oči, eyeliner ili bela farba za lice. Olovkom za oči smo prvo lagano iscrtale tačkice i linije. Kako bi tačkice bile bolje vidljive koristile smo beli tečni eyeliner preko tragova od olovke, ali ako ga nemate pređite belom olovkom više puta ili koristite belu farbu za lice.

beauty-bang-theory-beyonce-lemonade-3

FRIZURA

 

Za frizuru sa fotografije iznad nije vam potrebno ništa više sem par silikonskih gumica. Vežite dva repa, pa onda gumice preko njih na par mesta i prstima izvucite kosu između gumica kako biste napravile “pufnice” od kose. Naravno, broj i veličina pufnica zavisiće od dužine vaše kose. Za drugu frizuru potrebne su vam dve kike, koje opet, ako imate dosta kose, možete da napravite od vaše kose, a ako ne, pravac do prve kineske prodavnice po dve veštačke kike. Zakačite ih sa zadnje strane i sakrijte ih vašom kosom. Oko lica izvucite nekoliko pramenova kose, uvijte ih sto tanjim figarom i natapirajte ih. Slobodno se raščupavite, jer ako je Beyoncé čupava, ko smo mi da osporavamo trend :D ?!

Kada je nakit u pitanju, Milica je na sebe stavila sve velike ogrlice koje smo pronašle u tom trenutku. Jedna ogrlica je iz Camaieu-a, jedna iz Stradivarius-a, i poslednju, najdužu, smo naručile sa Facebook stranice Frajla & Kajla.

Beauty Bang Theory - Beyoncé Lemonade 3

Kao što vidite na fotografijama iznad ovo je zaista izuzetno jednostavna “maska”, ali se mi ipak nadamo da vam se dopada! Idealna je ako kasnite ili ste u poslednjem trenutku rešili da se ipak maskirate! U nastavku vas, kao i uvek čeka spisak svih proizvoda koje smo koristile, sa detaljnim linkovima ka već objavljenim recenzijama.

Lice:

  • Ingrid ideaLUMI Nude tečni puder (recenzija uskoro)
  • NYX Highlight & Contour Pro paletu
  • City Color bela olovka za oči u nijansi Soy Milk
  • NYX Eyeliner u nijansi WLL01 White
  • NYX olovka za obrve u nijansi EP07 Charcoal

Oči:

  • Ingrid mat paleta senki Casablanka u nijansi 111 (recenzija uskoro)

Usne:

  • MAC Mehr (na fotografijama sa kikicama)
  • L’oreal paleta ruževa u nijansi Nude (na fotografiji sa pufnicama) (recenzija uskoro)

2 comments

  1. Ne znam koju ste bolje uradili! I bas mi se dopada sto ste uhvatili i ogrlice kod devojke sa kikicama! Totalno hippie :D

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.