Nabla Shade and Glow highlighter

10. 12. 2017.

Nokti za Dan zaljubljenih – VIDEO

12. 02. 2018.

Novembarski favoriti 2017. godine

15. 12. 2017.
Beauty Bang Theory - Novembarski favoriti 2017

Problem koji smo imale na blogu doveo je do toga da novembarski favoriti 2017. godine do vas stignu sa dva meseca zakašnjenja. Ipak, nismo želele da uskratimo preporuke, pošto je novembar bio baš sjajan mesec. Biće vam jasno koliko je bio sjajan, ako vam kažemo da nismo mogle da se odlučimo samo za 5 proizvoda, već ćete ovog meseca čitati o njih 7! Uživajte!

Počećemo od najkrupnijeg favorita a to je BH Cosmetics paleta senki i rumenila koja nosi naziv Blushed Neutrals. Paleta sadrži 21 nijansu senki (većina je šimerasta) i 5 rumenila (koje možete koristiti i kao senke). Sve nijanse su dobre pigmentacije, odlično se blendaju i ne krune se previše. Trenutno je na popustu kod njih na sajtu, i košta manje od $10 (manje od 1000 dinara). Fantastična paleta koja je idealna za jesen i zimu. Uskoro ćemo vam pisati detaljno o njoj.

Ostajemo kod senki, ali prelazimo na Nabla pojedinačne senke. Ne znam kako da vam prenesem moje i Miličino oduševljenje kad je Nabla kozmetika u pitanju. Senke sa fotografija su u nijansama Rust i Grenadine. Za neki dan ćemo pisati mnogo detaljnije o njima, ne brinite, a za sad znajte da su ovo verovatno najbolje senke koje smo ikada probale!

Kad već spomenusmo Nablu, nismo mogle da u favorite ne stavimo i njihov highligter. Predivno pakovanje, predivan proizvod! Veoma lagan i suptilan, ali odličan za nadograđivanje! Nijansa je Baby Glow i ovaj naziv odlično opisuje highlighter! O njemu možete pročitati detaljnije ovde.

Ako ste pročitali našu recenziju za L’oreal x Balmain karmine, verujem da niste iznenađeni što su se crvena i zlatna nijansa pronašle u ovom tekstu! Jedina dva karmina koja sam koristila ovog meseca! Obavezno pročitajte recenziju o njima, obožavamo fotke iz tog post-a!

Beauty Bang Theory - Novembarski favoriti 2017 L'oreal x Balmain

Novembarski favoriti 2017. imaju i jednog neočekivanog člana. Labello Vanilla Buttercream. Novi Labello balzam koji sam kupila samo zato što volim da imam svaki njihov balzam i očekivala sam vodenu, letnju teksturu. U pitanju je veoma gust, voskast balzam, odličan za hladno vreme i vetar. Ima sladak miris i ukus, ali nije u pitanju otužno sladak miris, već veoma lep. Sadrži šea buter i prirodna ulja. Prijatno iznenađenje, pogotovo nakon Labellina. Cena je klasična za njihove proizvode, oko 250 dinara.

Kenzo World, parfem koji je preplavio Instagram ove jeseni zaista je zasluženo “podigao prašinu” među blogerkama. Dobijen je na poklon još letos, ali je ovo definitivno nešto “teža” nota, koja je morala da sačeka jesen ili zimu. Sjajan parfem i obavezno ga njušnite kada naletite na njega! Detaljnije o njemu pročitajte ovde.

Beauty Bang Theory - Novembarski favoriti 2017

I za kraj još jedan neočekivani favorit! Nivea Hair Milk sprej za raščešljavanje ili balzam koji se ne ispira. Šampon iz ove kolekcije me je ozbiljno razočarao, ali je sprej sušta suprotnost. Odličan je za rasčešljavanje, ostavlja kosu mekanom i ne masti je dodatno! Koristila sam ga tokom celog leta i nije mi otežavao kosu ni tokom najvećih vrućina. Odličan, odličan sprej! Detaljnije o spreju, ali i šamponu možete pročitati ovde.

I to bi bilo sve kada su naši novembarski favoriti 2017. godine u pitanju! Javite nam kako su vam se svideli, ali, naravno, i šta je to obeležilo vaš novembar.

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.