Oktobarski favoriti 2017.

23. 11. 2017.

Bioderma micelarna voda

30. 11. 2017.

Labellino

28. 11. 2017.

Bilo je samo pitanje kada će Labello izbaciti svoju verziju “jajastih” balzama, a pitanje da li ću ih ja kupiti se nije ni postavljalo. Kao veliki fan Labello proizvoda iskreno nisam mogla da dočekam da kupim Labellino balzame, koji su i zvanično balzami sa najslađim imenom na svetu, ako mene pitate.

Labellino balzami dolaze u zaista preslatkim pakovanjima koji su roze i mint i koštaju oko 600-700 dinara. Dostupni su i u Lilly i u DM drogerijama. Čini mi se da su letos bili na akciji oko 400-500 dinara. Zelena verzija ima miris mente koji nije preterano jak i veoma je prijatan, dok na pakovanju roze boje piše da ima miris maline i crvene jabuke, ali se samo miris maline oseća. Ako ste imali prilike da probate njihov buter od maline, miris je identičan. Labellino sadrži 7g, što je zaista dosta proizvoda. Pakovanje se lepo zatvara i osetićete blagi “klik” kada ga zatvorite do kraja, pa nema bojazni od otvaranja u tašni, što može biti slučaj kada su klasični balzami u pitanju. Iako se kružić sa donje strane ovih balzama okreće, sam proizvod unutar pakovanja ne mrda.

Ovo su moji prvi jajast balzami. Nikada me ranije nisu privlačili balzami ovog oblika jer mi se činilo da su nepraktični i neprecizni. Oblik samog proizvoda unutar pakovanja je blago zašiljen što definitivno olakšava nanošenje, ali iskreno, nisam sigurna da li bih koristila ovaj proizvod ako imam puder na licu ili preko tamnog karmina, jer mi se čini da je ipak teško ostati u linijama usana. Veoma su kremasti i lako klize po usnama i spadaju u onu “moju” kategoriju “vodenih balzama”. Toliko se tope kada ih nanesete na usne, da zaista imate osećaj da nanosite nešto veoma tanko i lagano, kao vodu.

Iako su završili u mojoj “korpi” čim su se pojavili kod nas, napravila sam grešku što nisam odmah počela da ih koristim, već sam čekala oktobar i hladnije dane. Labellino balzami definitivno nisu proizvod namenjen nezi usana u hladnijem periodu. Moje usne su dosta zahtevne i obično volim balzame koji su gušći i više “voskasti”, kao na primer Labello med i mleko, kamilica ili vanila balzam. Balzame kao što su Labellino koristim tokom leta, kada mi je balzam potreban čisto da bih sprečila ružnu naviku grickanja usana (kad smo već kod toga Labellino balzami imaju prijatan i sladak ukus) :) 

Labellino ne mogu da vam preporučim za ovaj period, ali bih definitivno rekla da ih sačuvate za toplije dane bez vetra i kiše. To ću bar ja uraditi :)

Da li ste probali Labellino balzame? Da li vam se sviđaju?

Sve fotografije: Lazar Novaković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.