Nivea micelarna voda

09. 12. 2017.

Novembarski favoriti 2017. godine

15. 12. 2017.

Nabla Shade and Glow highlighter

10. 12. 2017.
Beauty Bang Theory - Novembarski favoriti 2017

Nabla je italijanska kozmetika kojoj popularnost konstantno raste. Ne znam zašto, ali Nabla me impresionira od prvog dana kada sam za njih saznala. Pakovanja su im prelepa, nijanse takođe, a i Instagram profil im je goals. Nakon duže od godinu dana testiranja red je da počnemo da vam pišemo o njihovim proizvodima, a danas ćemo početi sa Nabla Shade and Glow highlighter-om u nijansi Baby Glow.

Nabla Shade and Glow highligter u nijansi Baby Glow je tople zlatne nijanse. Pigmentacija mu je slabija nego, na primer, The Balm Mary-Lou Manizer-u, ali ovo ne navodim kao zamerku, naprotiv. Baby Glow je highlighter koji je idealan za sve dnevne prilike. Može se nadograđivati u nedogled, pa možete postići i veoma dramatičan izgled. Odličan je i kao senka, pogotovo za unutrašnji deo kapka. Kada sam ga prvi put stavila i otišla sa mamom da prošetamo, rekla mi je da prestanem da se zagledam u izlozima (true story). Prelepo “hvata” svetlo i izgleda neverovatno prirodno. Uz to je baš dugotrajan, i neće mrdnuti dok ga ne skinete.

Njihovi highlighteri, ali i proizvodi za konturisanje dolaze u prelepom aluminijunskom pakovanju. Da se ja pitam, predložila bih svim kompanijama da pređu na aluminijumska pakovanja, jer se izgled i osećaj u ruci ne mogu porediti sa plastičnim pakovanjima. Pakovanje sa spoljašnje strane je metalik bordo boje, a sa unutrašnje je rose gold. Teže je od klasičnih pakovanja i uvek hladno. Zatvara se na magnet, pa nema bojazni od slučajnog otvaranja u tašni ili neseseru. U poklopcu se nalazi i ogledalo. Proizvod je spakovan tako da se može izvaditi iz samog pakovanja, pa možete da zamenite samo proizvod bez kupovine celog pakovanja. Pored toga što je ovaj način jeftiniji, uz to je i ekološki, što ja veoma poštujem. Dobijete ukupno 3.5g proizvoda.

Baby Glow je postao favorit u odnosu na Mary-Lou Manizer, iako ipak preporučujem The Balm highlighter za dane i noći kada želite da mnogo sijate. Miriše veoma blago, ali samo u pakovanju. Ni jedan Nabla highlighter ne sadrži silikone, mineralna ulja, parabene i još svašta nešto štetno, što ja ne znam da vam objasnim i prenesem lepo.

Cena ovog highlighter-a je oko 14€, a ukoliko samo zamenite proizvod, bez celog pakovanja, cena mu je 10,5€. Nabla kozmetiku možete naručiti sa njihovog zvaničnog sajta, vrše dostavu u Srbiju.

Da li ste probali Nabla kozmetiku? Koji proizvod ove kompanije biste voleli da probate?

 

Sve fotografije: Lazar Novaković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.