BH Cosmetics Blushed Neutrals paleta

22. 12. 2018.

Nivea ulje za tuširanje i ulje za negu kože

25. 12. 2018.

Empties / Potrošeni proizvodi – jesen 2018. + VIDEO

23. 12. 2018.

Blogove pratim od 2010. godine. YouTube videe od 2013. ili 2014. Ako postoji jedan tip postova ili videa koje nikada ne propuštam to su potrošeni proizvodi ili empties. Ne znam zašto, ali ima nešto magical kada pročitate ili čujete nečije utiske o proizvodima koje su potrošili od početka do kraja. 

Pre nego što je blog uopšte postao javan, mesecima sam sakupljala proizvode koje sam potrošila, pisala utiske u poseban rokovnik samo tome namenjen i nenormalno se radovala našem prvom Empties tekstu. Onda je došlo vreme da blog postane javan, a da se naši prvi potrošeni proizvodi nađu na fotografiji. Onda sam shvatila da to nije realno. Slikati 10-20-30 proizvoda i napisati mišljenje o svima njima ne samo da oduzima previše vremena, slike ne izgledaju lepo, nego sam shvatila da niko neće sedeti i čitati nekoliko A4 stranica teksta na tu temu.

Kada smo rešile da pokrenemo YouTube kanal empties videi, snimani po sezonama, su se prvi našli na mom spisku ideja. Ne znam odakle potiče moja opsednutost praznim bočicama, ali jednostavno tome ne mogu da odolim i ne mogu da vam opišem moju sreću ne samo dok smo snimale ovaj video, nego i kada smo ga završile i kada je bilo vreme da sve to što sam čuvala tokom jeseni bacim. :) A i verujem da će vama biti lakše da me slušate, nego da čitate na tu temu. 

Kao što sam već spomenula naši empties videi (verovatno) će biti snimani po sezonama. Kako je zima sada i zvanično počela, pozivam vas da pogledate naš video posvećen proizvodima potrošenim tokom jeseni! Ova vrsta videa i prenošenja utisaka verujem da će mnogima biti korisna, pošto najiskrenije mislim da se najbolji utisci o proizvodima steknu kada ih potrošite do kraja. Zato se iskreno nadam da ćete uživati u današnjem videu! Detalji o svim spomenutim proizvodima čekaju vas u opisu samog videa na YouTube-u. 

Čekamo utiske! :)

P.S. Volela bih i ovde da vas podsetim na humanitarnu organizaciju Čepom do osmeha. Sakupljajte plastične poklopce sa potrošenih kozmetičkih proizvoda, sa flaša i tetrapaka i odnesite ih u najbliži DM. Neko iz organizacije Čepom do osmeha će te čepove sakupiti, sortirati, prodati fabrikama koje se bave reciklažom, a novac od reciklaže iskoristiće za kupovinu pomagala deci sa hendikepom. Mislim da zaista ne postoji jednostavniji, jeftiniji, brži i lakši način da nekome ulepšate život!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.