L’oreal x Balmain kolekcija karmina

20. 11. 2017.

Labellino

28. 11. 2017.

Oktobarski favoriti 2017.

23. 11. 2017.

Da, dobro ste pročitali naziv ovog teksta. Krajem novembra objavljujemo oktobarske favorite. Razlog je jednostavan, kao što je i očigledno, favorite baš baš volimo, a ove godine nismo pisali o istim još od aprila. Pošto su oktobarski favoriti 2017. odavno spremljeni za vas, zašto da ih ne objavimo, pa makar i kasno, zar ne?

Počećemo od The Balm Nude Dude Volume 2 palete senki. Favorit ne samo oktobra, već i cele godine! Pisale smo vam detaljno o ovoj paletici ovde. Reći ću vam samo da je Milica već dotakla dno u nekoliko nijasni. Verujem da vam to govori koliko je voljena i korišćena!

Još jedna paleta se našla u ovim favoritima, a u pitanju je Sleek i-Lust Diamonds in the Rough paleta. Veoma romantična, šljokičava i zlatna paleta, koja ima dve kremaste i 4 klasične senke. I o njoj smo vam detaljno pisale ovde.

Maybellne Color Tattoo 24hr kremasta senka u nijansi 65 Pink Gold je krajnje neočekivani favorit. Prelepa roze, metalik nijansa nije silazila sa mojih kapaka tokom miholjskog leta kojim nas je oktobar počastio. Iskreno, kada sam je dobila nisam očekivala da će da mi se svidi, ali malo ove senke, lepo izvučen ajlajner i nude usne su idealna kombinacija ako mene pitate! Već sam obavestila Milicu da je želim na kapcima kad se budem udavala. Nismo još uvek objavile recenziju ove nijanse, ali smo vam pisale o 3 druge ovde.

Oktobarski favoriti 2017 nikako ne bi bili potpuni bez Essence Matt Matt Matt karmina! Ako ste pročitali recenziju o njima verujem da ste očekivali da ih vidite ovde. Generalno smo zadovoljne celom kolekcijom, ali su nam nijanse 02 i 03 favoriti nad favoritima!

Da, niste se prevarili, zaista smo stavile papirne maramice u favorite! Sećate se miholjskog leta koje sam malopre spomenula, e pa ja sam baš tada bila pod ooozbiljnim gripom, a ove Soft & Sicher maramice sa letnjim motivima su definitivno učinile kijavicu koliko, toliko podnošljivijom. Verujem da se ovi motivi više ne mogu pronaći u DM drogerijama, ali smo morale da ih spomenemo, pošto oni stalno imaju sjajna pakovanja, a uz to su veoma povoljne. Od kada sam ih otkrila iskreno ne koristim papirne maramice drugih proizvođača. Svesna sam da pakovanje papirnih maramica verovatno mnogima ne znači ništa, ali ja volim kada vidim slatke omote u svojoj tašni.

I to bi bilo sve kada su naši zakasneli, oktobarski favoriti 2017 u pitanju! Pišite nam o vašim favoritima i recite nam šta mislite o našim :).

Sve fotografije: Lazar Novaković

2 comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.