Sleek i-Lust – Diamonds in the Rough paleta senki

13. 10. 2017.

Essie Sand Tropez

18. 10. 2017.

The Balm – Nude Dude Volume 2 paleta senki

14. 10. 2017.

Pre šest meseci, da ste nas pitali da odaberemo samo jedan The Balm proizvod koji želimo u Srbiji, sigurno bismo odabrale Mary-Lou Manizer. Danas, pored njega smo presrećne što je kod nas dostupna i Nude Dude Volume 2 paleta senki, o kojoj ćemo vam pisati danas. 

The Balm Nude Dude Volume 2 paleta je jedan od meni omiljenih proizvoda koje stalno nosim sa sobom u koferu sa šminkom. Osim što obooožavam pakovanja svih The Balm proizvoda, do sada nijedan njihov proizvod nije razočarao kada je kvalitet u pitanju, pa tako ni ova paleta. Dolazi u precool kartonskom pakovanju koje se zatvara na magnet, a koje je praktičnije nego što možete i da zamislite. Paleta se lako otvara bez obzira da li imate nokte ili ne, da li su vam ruke umazane ili masne. Bez obzira na to što je kartonsko, veoma je izdržljivo. Uz to je tanko i lako, pa je odlično za putovanja.

Unutar palete postoji 12 nijansi koje su mat, sedefaste i metalik. Sve nijanse iz The Balm Nude Dude Volume 2 palete su pre le pe! Odlično su pigmentovane (mnogo više nego što to izgleda na tragu na ruci, verujte nam), savršeno se blendaju i ne mrdaju sa oka. Jedina mana ovoj paleti je što se senke krune (to možete videti na slici ispod). Mnogo više se krune u pakovanju nego ispod oka, što je “sreća u nesreći”. To će ubrzati vreme koje je potrebno da potrošite ovu paletu, a i pakovanje se brzo isprlja.

Na direktnom suncu i u hladu

Kada kažemo da ćete senke potrošiti brže, ne mislimo mnogo brzo, naravno. Primera radi Milica koristi ovu paletu od juna meseca na mušterijama, što znači da je nekada koristi i 10-20 puta nedeljno. Dotakla je dno u dve nijanse koje koristi na svakoj mušteriji, kao baznu senku – Fearless i Flawless (jesmo li vam spomenuli i da su imena nijansi apsolutno genijalna). Sigurna sam da je vi nećete koristiti toliko često (osim ako se ne bavite šminkanjem profesionalno), pa će vam ova paleta trajati drastično duže. Čak je i Milici ostalo još 10 nijansi koje su skoro kao nove.

U pakovanju se pored senkica dobija i četkica, koja je sa jedne strane kosa, pljosnata, a sa druge strane za blendanje. Uz to se u poklopcu pakovanja dobija i ogledalo celom dužinom, koje je odlične veličine za šminkanje “u pokretu”. The Balm proizvode možete pronaći u nekim Lilly prodavnicama i u njihovoj online prodavnici. Trenutna cena je oko 3000 dinara, što iskreno smmatramo odličnom cenom za 12 fenomenalnih senkica.

Jeste li probali neki The Balm proizvod? Koji vam je omiljeni?

4 comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.