Merci Handy – pasta za zube

12. 10. 2017.

The Balm – Nude Dude Volume 2 paleta senki

14. 10. 2017.

Sleek i-Lust – Diamonds in the Rough paleta senki

13. 10. 2017.

Sleek šminka nam je oduvek bila privlačna, ali nikako nije stizala na red. Još jedan dokaz tome je činjenica da je paleta o kojoj ćemo vam danas pisati kupljena u januaru, a testirana tek nedavno. Sleek i-Lust paletice bile su deo limitirane novogodišnje kolekcije, ali još uvek su dostupne širom interneta, tako da smo rešile da vam ipak pišemo o jednoj od njih.

Naša Sleek i-Lust paleta dolazi u nijansi Diamonds in the Rough, a postoji i nijansa Hidden Gems (koje nije bilo u Sephori kad sam kupila ovu). Ima 6 nijansi ukupno, a od toga su dve kremaste, a četiri klasične, praškaste. Sve nijanse su sedefaste. Boje se kreću od bele nijanse, preko zlatne do bakarne. Prva i poslednja su kremaste. Pakovanje je pre di vno. Kutija je zlatkasto-narandžasta, dok je plastično pakovanje crno sa holo natpisom i šarama! Pakovanje je kao stvoreno da stoji na stolu i da mu se divite pod različitim osvetljenjima. U pakovanju pored senki postoji i četkica koja je sa jedne strane klasična pljosnata četkica sa dlačicama, odlična za nanošenje (pogotovo kremastih) senki, dok je sa druge strane sunđerasti aplikator.

Pigmentacija Sleek i-Lust palete je odlična, čak i kada je probate na ruci bez ikakve podloge ispod, ali kada je trebalo da ih koristim na oku, bilo mi je potrebno malo vremena da naučim da ih koristim. Zajedno se odlično kombinuju, ali kada ih koristim preko neke druge senke, nekako se nisu isticale. Rešila sam da ih koristim u kombinaciji sa uljanim serumom za lice (da, da, dobro ste pročitali). Jedna kap Marion collagen regeneration seruma za lice i vrat je napravila pravo čudo. Uz pomoć ovog uljanog seruma senke iz Sleek i-Lust palete postaju kremastije, neverovatno pigmentovane i izgledaju savršeno metalik. Od kada sam otkrila kombinaciju sa ovim serumom, nisam ih više koristila na drugi način.

Za svaki slučaj ih setujem nekom sedefastom senkom u istoj ili sličnoj nijansi, čisto da osiguram da se neće sakupljati u pregibu oka, mada kada se potpuno osuše, ne mrdaju i bez setovanja. Bez obzira što je potrebno malo truda oko Sleek i-Lust palete, svakako preporučujemo da je probate. Cena joj se kreće oko 1300 dinara i možete je pronaći na njihovom zvaničnom sajtu, na ebay-u, nijansu Hidden Gems i na sajtu Makeup Plaza, a možda i u našim Sephora-ma.

Da li vam smeta kada je potrebno da se potrudite malo više oko palete, koja se pokazala kao odlična? Javljajte nam utiske :)

2 comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.